BIZIT 2022

Drugačiji dizajn za Skype aplikaciju na Android uređajima

Microsoft je pre nekoliko nedelja ažurirao iOS verziju za Skype, a kako bi podržao iPhone X, te njegov nestandardni displej, i aplikaciju osvežio nešto promenjenim dizajnom. Sada je došao red i na novu verziju za Android korisnike.

PCPress.rs Image

Naime, kompanija je nedavno objavila da Android verzija Skype aplikacije dobija novi interfejs, a koji će biti u skladu sa onim što se nudi i u okviru iOS verzije. Microsoft ističe da će ažuriranje implementirati Google Material Design smernice za donji bar za navigaciju, kontekstualni FAB za brži pristup ključnim akcijama, te nešto drugačije header & search ikone za Android, a tu je i Composer – nova funkcija koja spaja sve kontakte, chat botove i grupe kada se kreira novi Skype razgovor.

Update je lansiran 18. decembra, te bi već trebalo da bude dostupan na uređajima svih korisnika koji komuniciraju uz pomoć Skype aplikacije.

Izvor: GSM Arena

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Microsoft i Amazon obustavili planove za izgradnju data centara u Irskoj
SBB

Tagovi: , , , , , ,

One thought on “Drugačiji dizajn za Skype aplikaciju na Android uređajima

  • 26. December 2017. at 13:50
    Permalink

    Ništa gore nisam koristio u životu, dizajn jeste na zavidnom nivou, ali većina funkcija više ne važi tako da ovakva drastična promena izaziva samo oštru negativnu reakciju…

Comments are closed.