BIZIT Seminar

Dve HotSpot nagrade za Ananas

Na ovogodišnjoj dodeli HotSpot eCommerce nagrada u organizaciji eCommerce Asocijacije Srbije, Ananas e – commerce osvojio je čak dva priznanja i to za najbolji marketplace na tržištu Srbije i najbolju digitalnu kampanju „Tržni centar a na netu“.

PCPress.rs Image
Bela Klašnja prima nagradu za najbolji marketplace

HotSpot nagradu svake godine dodeljuje eCommerce asocijacija Srbije kompanijama koje su imale značajan uticaj u industriji i smatra se jednom od najvažnijih nagrada u ovoj oblasti.

„Izuzetno sam ponosan što smo u proteklih godinu dana uspeli da istovremeno izgradimo prepoznatljiv brend i poverenje kod naših partnera i kupaca. Postali smo jedina platforma koja je rešila goruće probleme onlajn trgovine, a to su: relevantna ponuda, brza i sigurna dostava i različiti i pouzdani načini plaćanja. Nastavljamo s ambicioznim planovima jer sve oko nas je Ananas ili će to biti.“, izjavio je CEO Ananas e – commerce Marko Carević i zahvalio se svima koji su glasali.

PCPress.rs Image
Marko Carević i Igor Kronja

Takođe, ovom prilikom Marko Carević dodelio je priznanje Privrednoj komori Srbije za izuzetan doprinos razvoju e-trgovine u segmentu malih i srednjih preduzeća kroz kampanju “Kliknite sa kupcima” koju Ananas sprovodi u saradnji kompanijom mts, eCommerce Asocijacijom Srbije, a uz podršku Privredne komore Srbije.

Pročitajte i:  Novi razlozi za slavlje u Ananasu

Pored ove, Ananas je dobio nagradu i za najbolju digitalnu kampanju „Tržni centar a na netu“. Tim povodom, kreativni direktor Slavoljub Stanković izjavio je: „Klik! Bum! Tras! Zahvaljuje vam se Ananas“.

PCPress.rs Image
Stefan Alčaković i Slavoljub Stanković

Ananas e – commerce će i u narednom periodu nastaviti da svojim inovativnim rešenjima nudi besprekorno korisničko iskustvo u svetu onlajn trgovine, ne samo u Srbiji već i u čitavom regionu.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *