BIZIT Seminar

Dying Light 2 će imati besplatnu nadogradnju za PS5 i Xbox Series X/S

Posle višestrukih odlaganja, Dying Light 2 će konačno stići 4. februara. Techland je ove nedelje podelio da će obezbediti besplatne nadogradnje aktuelne generacije onima koji kupe Dying Light 2 za PlayStation 4 ili Xbox One.

Dying Light 2 će imati besplatnu nadogradnju za PS5 i Xbox Series X/S

Dying Light 2 dolazi sa znatno poboljšanom grafikom

To znači da ćete kasnije imati priliku da igrate igru sa poboljšanom grafikom. Kao i mnoga nedavna izdanja PS5 i Xbox Series X/S, Dying Light 2 će se isporučivati sa više režima renderovanja, što vam omogućava da konfigurišete igru tako da daje prednost ili grafičkoj vernosti ili boljim performansama. Ako želite najbolju moguću grafiku, možete birati između odvojenih režima „Quality“ i „Resolution“. Kao što verovatno možete videti iz imena, drugi režim će pokušati da prikaže igru u 4K.

Ukoliko je sve što želite glatka brzina kadrova, uključeni režim „Performance“ će prikazati Dying Light 2 pri 60 kadrova u sekundi ili više. Vesti dolaze iste nedelje kada je Techland najavio da će verzija u cloud-u Dying Light 2 za Switch biti odložena do polovine 2022. godine. Studio je rekao da je doneo odluku da odloži izdanje kako bi obezbedio najbolje moguće iskustvo fanovima Nintenda.

Pročitajte i:  PS5 Pro bi mogao da bude objavljen tokom 2024. godine

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,