ePlaneta

E3 se ove godine ponovo održava online

ESA je navela zabrinutost zbog “korona virusa i njegovog potencijalnog uticaja na bezbednost izlagača i posetilaca“.

PCPress.rs Image

Treću godinu zaredom, pandemija COVID-19 utiče na održavanje E3 događaja. Događaj će ponovo biti samo online usled porasta slučajeva izazvanim novim sojem Omicron virusa.

„Zbog tekućih zdravstvenih rizika koji okružuju COVID-19 i njegovog potencijalnog uticaja na bezbednost izlagača i učesnika, E3 se neće održati lično 2022. godine“. „Ipak smo uzbuđeni zbog budućnosti E3 i radujemo se što ćemo uskoro objaviti više detalja”, rekli su iz Udruženja softvera za zabavu.

ESA je otkazala izdanje E3 događaja i 2020.godine ubrzo nakon što je pandemija zavladala u SAD. Takođe virtuelna verzija događaja održana je i prošle godine.

Ranije ove nedelje, Sundance Film Festival je odbacio planove za hibridni format pošto je ceo događaj prebacio u online formu drugu godinu zaredom.

Dodela Gremmy nagrada, koja je takođe trebalo da se održi ovog meseca, odložena je na neodređeno vreme. Iako se CES održava ove nedelje delom kao lično prisustvo a delom online u Las Vegasu, CSA je odlučila da se događaj završi jedan dan ranije.

Pročitajte i:  Netflix obustavlja reklame u Vijetnamu

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,