ePlaneta

E3 se vraća u Los Anđeles sledećeg juna

Nakon što je potpuno propušten 2022. godine, jedan od najvažnijih sajmova igara će se vratiti sledeće godine. U ponedeljak je Udruženje softvera za zabavu najavilo da će se E3 2023 održati između 13. i 16. juna u Kongresnom centru Los Anđelesa, a događaj otvoren za javnost počinje 15. juna. Uoči same konferencije, biće održane i izložbe partnera koje će početi 11. juna.

PCPress.rs Image

Neće biti samo digitalni događaj

Pre nego što je objavila prošlogodišnje otkazivanje, ESA je planirala da bude domaćin samo digitalnog događaja, ali je kasnije promenila odluku. U to vreme, organizacija je rekla da će svoje resurse posvetiti pružanju revitalizovanog fizičkog i digitalnog E3 iskustva sledećeg leta. Za sajam sledeće godine, ESA je angažovala ReedPop, kompaniju sa iskustvom u organizaciji događaja kao što su PAX, EGX i Star Wars Celebration.

Sajam 2023. godine biće važan za ESA. Čak i pre pandemije, E3 je izgubio na značaju jer su kompanije poput Sonija odlučile da ne učestvuju u izdanju 2019. godine. Na mnogo načina, ESA tek treba da povrati poverenje industrije nakon što je iste godine nenamerno procurila kontakt informacije više od 2.000 novinara, analitičara i kreatora sadržaja.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: