EA odlaže Apex Legends za Nintendo Switch

Apex Legends neće stići za Nintendo Switch u terminu koji je prvobitno objavljen, a to je ove jeseni. EA i Respawn su odložili datum izdavanja za Switch tokom naredne godine, pa ćete morati da sačekate kako biste igrali Apex Legends dok ste u pokretu.

apex legends tek sledeće godine

Switch će dobiti igru kakvu zaslužuje

Nintendo Switch igračka konzola će izgleda morati da sačeka da postane domaćin jedne od najpopularnijih battle royale igara današnjice – Apex Legends. Autori su objavili da naporno rade, kako bi udovoljili igračima i pretvorili sve u sjajno iskustvo koje igrači Switch-a zaslužuje. Zbog svega ovoga, timu treba vremena da kreira igru kojom će svi biti zadovoljni. EA ističe da je epidemija Korona virusa donela izazove i poteškoće pri razvoju igre, i da je to jedan od važnih razloga odlaganja objavljivanja ove igrice.

Respawn je prošlog meseca započeo beta testiranje, a EA najavljuje da će igra moći da ima unakrsnu igru i paritet karakteristika sa drugim platformama, kao i najnovija sezonska ažuriranja. U međuvremenu, PC igrači će uskoro imati još jedan način da igraju igru. Sedma sezona Apex Legends počinje od 4. novembra, a istog dana ćete moći prvi put da uđete u igru putem Steama. Ako ste već igrali na EA Origin, možete da prenesete sve svoje otključane dodatke i napredovanja između ove dve platforme.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:

Tagovi: