Eccentrix obuka

Eccentrix je trening centar koji pruža priliku za brzo sticanje praktičnih znanja i veština iz oblasti informacionih tehnologija. Time polaznici dobijaju vizu za ulazak u svet sertifikovanih stručnjaka, pronalaženje dobrih poslova i građenje kvalitetne karijere. eccentrix_logo_3D_webmicrosoftsilverEccentrix je zvaničan Silver Learning Microsoft partner već drugu godinu zaredom. U njegovoj ponudi je više od 150 specijalističkih kurseva kako Microsoft‑ovih, tako i ostalih vendora, kao što su (ISC)2, CompTIA, VMware, a svoj poslovni portfolio ovaj centar planira do kraja godine da proširi i drugim partnerima. Specijalistički kursevi u ovoj kompaniji dele se na više nivoa, a uglavnom većina njih priprema polaznike za sticanje međunarodno priznatih sertifikata.

Znanje u korporativnom svetu

Trening centar je, pre svega, orijentisan ka korporativnim klijentima, nadogradnji već postojećeg znanja, ali postoji prostor i za one koji tek ulaze u svet IT‑ja i žele da nauče osnove. Prepoznate su stalne potrebe domaćeg tržišta za što većim brojem sertifikovanih kadrova iz ovih oblasti i shodno tome, stvorena je vizija modernog i inovativnog centa koji svojim klijentima pruža mogućnost kvalitetne obuke i sticanja znanja neophodnih za efikasan razvoj poslovanja kompanije, kao i lični napredak. „Od samog osnivanja trening centra želeli smo da postavimo i održimo visoke standarde u pogledu pružanja usluga i kvalitetne edukacije. Naš glavni cilj jeste zadovoljan klijent koji će znanje stečeno kod nas moći da primeni u svom poslovanju i na taj način poboljša efikasnost svoje kompanije. Brzo napredujemo i širimo se i shodno tome želimo da, osluškujući tržište i domaće potrebe, proširimo svoju ponudu u domenu edukacija ostalih softvera, kako bi naši postojeći i novi klijenti prepoznali u nama kvalitetnog partnera na koga mogu da se oslone kad god je specijalistička obuka u pitanju“, izjavila je Danijela Vasić, marketing menadžer Eccentrix‑a. „Kao neko ko već godinama radi i živi u Kanadi, osetio sam potrebu da svoje iskustvo prenesem i na srpsko tržište, jer smatram da postoji realna potreba za proširenjem profesionalnog znanja. Našim firmama potrebni su kadrovi koji su sposobni da rade na kompleksnim sistemima, a to je naša osnovna misija“. „Oblast informacionih tehnologija razvija se veoma brzo i neophodno je da idemo u korak sa svim promenama i konstantno radimo na njihovom prepoznavanju i usvajanju. To je svugde u svetu izazov, a smatramo da je profesionalno usavršavanje jedan od najboljih načina na koji možemo da napredujemo. Jedna od prednosti Eccentrix‑a jeste ta što smo u mogućnosti da u realnom vremenu te promene koje se dešavaju na svetskom tržištu implementiramo kod nas i pružimo klijentu uslugu obuke kakvu bi dobio i van granica naše države. Pažljivo smo analizirali više aspekata inostranih tržišta i pretočili ih u naš trening centar“, izjavio je vlasnik Eccentrix‑a, gospodin Boris Gigović. Sedište Eccentrix‑a nalazi se u Beogradu, ali shodno zahtevima i mogućnostima prenosa tehničke opreme, edukaciju i konsalting moguće je sprovoditi i u ostalim gradovima u Srbiji.

Pročitajte i:  Održana VMworld 2021 manifestacija

DSC_3752Virtuelne učionice

Jedan od najpopularnijih načina učenja u svetu, a sve zastupljeniji i kod nas, jeste VILT, odnosno Virtuelne učionice. Platforma za učenje na daljinu, koju ovaj trening centar poseduje, omogućava polaznicima da željene kurseve završe od kuće ili učeći sa posla, u vreme koje im odgovara. Brojni polaznici iz zemlje i regiona odlučuju se upravo za ovaj vid učenja, a nisu retki ni slučajevi da se na daljinu uči i iz dalekih zemalja. „Opšte je poznato da edukacija iz IT oblasti, kao i sama sertifikacija, iziskuju mnogo novca i da se u Srbiji one mogu sprovesti sa znatno nižim sredstvima. Zato se sve veći broj klijenata iz inostranstva odlučuje za naš on‑line sistem obuke, jer za mnogo manje novca mogu da dobiju isti kvalitet i znanje. Sve što je potrebno za on‑line sistem učenja jeste minimalna konfiguracija računara, a osećaj učenja sličan je onom u učionici, jer je polaznik u konstantnoj interakciji s predavačem“, objasnio je tehnički instruktor Aleksandar Mirković. Poverenje ovom trening centru ukazale su vodeće banke, državne institucije, agencije, manja i srednja privatna preduzeća, kao i inostrane kompanije koje posluju u regiji. „Naša najbolja reklama jeste zadovoljan klijent i preporuke koje dobijamo od njih. Učvršćivanje odnosa s klijentima i njihova lojalnost najbolji su pokazatelj kvaliteta poslovanja firme Eccentrix. Naš sledeći korak jeste povećanje zastupljenosti on‑line edukacije i uspostavljanje saradnje s kompanijama u regiji“, dodala je gospođa Vasić. www.eccentrix.rs

Pročitajte i:  Održana VMworld 2021 manifestacija

Marko Herman

(Objavljeno u časopisu PC#213)

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , ,