eJutro: najgledanija IT emisija na našim prostorima

Od samog početka prikazivanja, “eJutro” je postala jedna od najpopularnijih emisija o informacionim tehnologijama na našim prostorima sa milionskom gledanošću.

tag mediaeJutro logo

Već nekoliko meseci, u okviru Jutarnjeg programa RTS, u terminu posle Dnevnika u 8:30, gledaoci svakog četvrtka mogu da prate kratak pregled vesti iz sveta modernih tehnologija, pod nazivom “e-Jutro”.

“Više od deset godina pripremamo emisije posvećene novostima iz sveta IT-a, a emisija eTV je svakako jedna od najprepoznatljivijih u toj oblasti. Ipak, hteli smo da ono što radimo učinimo još dostupnijim široj javnosti, pa smo početkom leta, u okviru Jutarnjeg programa pokrenuli kratku formu, emisiju ‘eJutro’.

tag media_MG_9914

Teme kao što su nastanak Interneta, fenomen društvenih mreža, računarstvo u oblaku, online kupovina, softverska piraterija, popularni servisi na globalnoj mreži, itd. očigledno privlače pažnju prosečnog gledaoca Jutarnjeg programa, i nama je izuzetno drago što uspevamo da prenesemo kako one utiču na njihov svakodnevni život”, istakao je Radomir Lale Marković, prepoznatljivo lice i glavni i odgovorni urednik emisije.

Sve emisije “e-Jutra” dostupne su na YouTube kanalu Jutranjeg programa RTS i portalu LiveTV.rs.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Huawei IdeaHub pruža novu dimenziju studiju Radio televizije Srbije
SBB

Tagovi: , , , , , , , ,