Ekapija: Nove usluge Telekoma Srbija

Telekom_kontakt_centar_telefon Telekom Srbija ponudio je nove pakete povoljnijeg telefoniranja u fiksnoj telefoniji, posebno za noćne razgovore i pozive prema mobilnim mrežama.

– Proširili smo broj zemalja koje mogu da se pozivaju po izuzetno niskim cenama preko naših InoCall vaučera, a uveli smo i InoCall Plus uslugu koja za dodatnih 99 dinara mesečne pretplate omogućava višestruko niže cene međunarodnog telefoniranja, uključujući i pozive prema mobilnim operaterima u inostranstvu- rekao je Branko Radujko, generalni direktor Telekoma u intervjuu za "Blic".

Sve atraktivnije je i IP Centrex rešenje, koje omogućava da se korisnikova interna telefonska mreža, lokali u firmi, poveže na svim lokacijama korisnika u jedinstvenu mrežu lokala. Tu je i Multiple Subscription, usluga koja korisnicima omogućava da poseduju više mobilnih kartica sa istim pretplatničkim brojem – jednu u telefonu, drugu u kolima itd.

“Pomenuo bih još uslugu Thin Clients koja omogućava korisnicima da svoj računar "hostuju" na serverima Telekoma a da kod sebe imaju samo uređaj za povezivanje, monitor, tastaturu i miša” – dodao je Radujko.

Ekapija

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Podsticaj Telekoma Srbija za tri perspektivna startapa
SBB

Tagovi: ,