ASUS ROG Flow

Ekskluzivni novogodišnji pokloni

Tražite pravi poklon za osobu koja ima prefinjen ukus ili možda samo želite da sebe obradujete nekim vrednim uređajem? Ne tragajte dalje, mi vam nudimo predloge.

A9-12CO-11
Bang & Olufsen BeoPlay A9

Bang & Olufsen BeoPlay A9 je kompletan stereo sistem u jednom prefinjenom pakovanju,  a moguće ga je nabaviti u više boja, kako bi se besprekorno uklopio u vaš životni ili poslovni prostor.

Bang & Olufsen Beovision 11
Bang & Olufsen BeoVision 11

Uz njega će se odlično slagati i B&O 3D TV. Vrhunski dizajn i vrhunski zvuk spojeni su u 3D TV modelu Bang & Olufsen  BeoVision 11. Ako ste već navikli na izdužene televizore, BeoVision 11 će vam razbiti ovu monotoniju, jer su ispod ekrana ugrađeni moćni trosistemski zvučnici koji će sjajnim zvukom ispuniti i velike prostrije.

Usher Dancer Mini-One  Diamond
Usher Dancer Mini-One Diamond

Pored ovih uređaja, predlažemo i Usher Dancer Mini-One  Diamond, nastao je kao dopuna već dokazanim, većim modelima Dancer porodice. Odlikuje ga predivan dizajn sa drvenim zvučnim kutijama dostupnim u pet različitih nijansi završne obrade.  Snaga od 90 W, koju pružaju, sasvim je dovoljna za ozvučenje i dnevnog boravka veće površine.

Više o svim ovim uređajima, zajedno sa informacijama o ceni i prodajnim mestima možete pronaći u našem Vodiču. I ne zaboravite da potražite proizvode sa vaučerima za popust!

 

Facebook komentari:
BIZIT Seminar

Tagovi: , , ,