Ekskluzivni novogodišnji pokloni

Tražite pravi poklon za osobu koja ima prefinjen ukus ili možda samo želite da sebe obradujete nekim vrednim uređajem? Ne tragajte dalje, mi vam nudimo predloge.

A9-12CO-11
Bang & Olufsen BeoPlay A9

Bang & Olufsen BeoPlay A9 je kompletan stereo sistem u jednom prefinjenom pakovanju,  a moguće ga je nabaviti u više boja, kako bi se besprekorno uklopio u vaš životni ili poslovni prostor.

Bang & Olufsen Beovision 11
Bang & Olufsen BeoVision 11

Uz njega će se odlično slagati i B&O 3D TV. Vrhunski dizajn i vrhunski zvuk spojeni su u 3D TV modelu Bang & Olufsen  BeoVision 11. Ako ste već navikli na izdužene televizore, BeoVision 11 će vam razbiti ovu monotoniju, jer su ispod ekrana ugrađeni moćni trosistemski zvučnici koji će sjajnim zvukom ispuniti i velike prostrije.

Usher Dancer Mini-One  Diamond
Usher Dancer Mini-One Diamond

Pored ovih uređaja, predlažemo i Usher Dancer Mini-One  Diamond, nastao je kao dopuna već dokazanim, većim modelima Dancer porodice. Odlikuje ga predivan dizajn sa drvenim zvučnim kutijama dostupnim u pet različitih nijansi završne obrade.  Snaga od 90 W, koju pružaju, sasvim je dovoljna za ozvučenje i dnevnog boravka veće površine.

Više o svim ovim uređajima, zajedno sa informacijama o ceni i prodajnim mestima možete pronaći u našem Vodiču. I ne zaboravite da potražite proizvode sa vaučerima za popust!

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,