Top50 Glas publike

Elden Ring dobio lakši i teži mod

Prema podacima s platforme Steam oko 70% Elden Ring igrača je porazilo prvog bosa, ali se mnogi žale da je igra preteška. Novi mod bi to mogao da reši.

PCPress.rs Image

U pitanju je hit igra, ali je puno onih koji zbog težine odustaju na početku. Neki igrači preporučuju lutanje po otvorenom svetu sve dok se ne usavrše veštine i stekne iskustvo, te skupi oružje, ali nemaju svi toliko vremena i strpljenja.

Jedna od prepreka na Elden Ring putu je i prvi bos po imenu Margit the Fell Omen, a pobedilo ju je oko 70% igrača, dok je igru završilo nešto preko 17%. Igrač koji se predstavlja kao “odashikonbu” je odlučio da olakša stvari pa je objavio „Easy Mode“ koji daje prednost u odnosu na neprijatelje i, kako mu samo ime kaže, olakšava igru.

Ovo nije prva modifikacija koja smanjuje težinu, a određeni igrači je smatraju varanjem zbog čega su neki odlučili da naprave vlastite modove koji Elden Ring dodatno otežavaju. Jedan od njih je i “Prepare To Die (Hard Mode)” koji četvorostruko povećava štetu, obranu i otpornosti protivnik. Jer zašto da ne.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Nova igra napravljena po kultnom filmu
SBB

Tagovi: ,