Top50 Glas publike

Elden Ring: Pauza i bez dodatnih modova

Mnogi kritičari tvrde da je Elden Ring odlična igra, ali kao i sve na ovom svetu ima i određene mane. Developer ih u međuvremenu rešava, a jedna je u vezi s pauziranjem igre.

PCPress.rs Image

Pre nekog vremena se pisalo o tome igra ne može da se pauzira, što je karakteristično za naslove koji liče na Dark Souls, te online igre uopšte. Oni kojima je Elden Ring prvi put da se susreću s njima taj momenat sigurno smeta, jer igre obično mogu da se zaustave da bi se obavio neki posao ili napravio predah.

Ubrzo je stiglo rešenje pa je Elden Ring dobio opciju za pauzu, samo što nije bila očigledna – u pitanju je mod Pause The Game, koji može da se preuzme i omogući pauzu bez rizika. Sada se priča i o drugom rešenju, koje omogućava da se igra zaustavi, posebno u teškim trenucima kojih ima u izobilju.

Pročitajte i:  Epic Games: Dve igre na poklon

Igra dakle može da se pauzira i bez dodatnog moda, a tako da igrač bude zaštićen od drugih. Rešenje je otkrio Iron Pineapple na svom sjajnom YouTube kanalu, te objasnio da glavni junak Tarnished pauzu može da nađe u svom inventaru. Tutorijal koji zamrzava svet tako da igrač ostane bezbedan koristan je, budući da je igra ionako teška.

Izvor: Kotaku

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,