BIZIT 2022

Elder Scrolls 6 dolazi 2024. godine sa mega-bitkama

Iako je Bethesda ostala misteriozna kada je u pitanju Elder Scrolls VI, glasine i procurele fotografije počele su od tada da se pojavljuju i govore o bitnim detaljima u vezi sa tim naslovom. Poslednja glasina govori o trenutku kada bi ovaj nastavak trebalo da bude dostupan.

PCPress.rs Image

Redfall?

Informacija koja je procurela dolazi sa Elder Scrolls fan sajta i govori o tome da bi sledeći deo mogli nazvati Redfall, a da bi radnja mogla biti smeštena u High Rock-u ili Hammerfell-u, šest godina nakon događaja iz Skyrim-a. Većina regiona će biti biti gusto naseljena, što se navodi da je igra rađena po uzoru na CD Project Red-ov The Witcher 3, a glavni grad, Daggerfall bi trebalo da bude nešto najveće što je Bethesda ikada napravila.

Osim gusto naseljenih delova, ističe se da bi i bitke trebalo da postanu masovnije, a spominje se učsetvovanje desetina, čak i stotina karaktera.

PCPress.rs Image

Još jedan zanimljiv dodatak jeste putovanje brodom. U narednom delu, moći ćete da kupite brod i da se vozite brodom, a neki izvori govore i o tome da će se dobar deo putovanja na to svoditi. Bethesda još nije potvrdila, ali ni negirala ove glasine, ali je sigurno da Elder Scrolls 6 dolazi.

Izvor: thegamer

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,