VMWare

Elon Musk: Električni autobusi i obrisani tvitovi

Elon Musk je u jednom tvitu pomenuo novi električni autobus, ali je post ubrzo nakon toga obrisao. To je bilo dovoljno da se internet zainteresuje, te da počnu diskusije o novom Tesla vozilu.

Boring Company je nedavno podnela zahtev za proširenje Loop tunela na veći deo Las Vegasa, a već je ranije moglo da se čuje da se planira da nova Tesla vozila prevoze u putnike u okviru ovog sistema. U renderima koji ilustruju novi projekat koriste se slike koje ukazuju na to da su u planu nova vozila, a u Muskovom tvitu je moglo da se pročita da je ceo projekat zapravo „skup Tesla vozila u tunelima“.

https://twitter.com/Kristennetten/status/1316120294566682625?s=20

Radi se o tome da ilustracije prikazuju vozila u koja staje veći broj putnika. Tako se već spekuliše da je u pitanju novi električni autobus, a Musk je i ranije tvitovao o tome da se planira elektrifikacija dva tipa vozila: teretnih kamiona i vozila za transport većeg broja putnika. Nije jasno zašto je Musk obrisao tvit koji ukazuje na to da nas čeka novi Tesla autobus, pa ostaje da se vidi hoće li Loop na veće interesovanje odgovarati povećanjem broja tunela, ili, pak, većim vozilima koja će moći da povezu i veći broj putnika.

Pročitajte i:  Twitter stavio upozorenje na Trump-ov tvit

Izvor: Elektrek

Facebook komentari:
PC Press- digitalizacija zdravstva

Tagovi: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.