BIZIT 2022

Endava organizuje drugi Open Day za inženjere

Jednom godišnje kancelarija kompanije Endava u Beogradu otvara svoja vrata za sve zainteresovane inženjere koji žele da saznaju više o kompaniji, projektima na kojima radi i tehnologijama koje u radu koristi. Drugi po redu “Open Day for Engineers” biće organizovan u četvrtak, 06. juna od 18 časova u Endavi, Milutina Milankovića 9đ, Novi Beograd.

PCPress.rs Image

Šta učesnici mogu da očekuju:

  • Upoznavanje sa kompanijom
  • Predstavljanje projekata na kojima Endava trenutno radi
  • Prijateljski razgovor sa ekspertima kompanije
  • Dobijanje odgovora na sva pitanja
  • Sticanje bliže slike o ljudima, prostoru i atmosferi u Endavi
  • Druženje i posluženje

Događaj je besplatan, a svoje prisustvo potrebno je potvrditi popunjavanjem kratke prijave.

Endava je tehnološka kompanija, sa preko 18 godina iskustva u radu sa nekim od vodećih svetskih kompanija za finansije, osiguranje, telekomunikacije, medije, tehnologiju i maloprodaju. Kroz uvođenje digitalnih rešenja, automatizaciju procesa i agilne transformacije kompanija, Endava pomaže svojim klijentima da budu više angažovani, odgovorni i efikasni podržavajući ih od ideje do realizacije. Od 2018. godine akcijama Endave se može trgovati na njujorškoj berzi.

Pročitajte i:  Pandemija uticala na ubrzanje digitalizacije poslovanja za čak 10 godina

Endava ima više od 5.500 zaposlenih smeštenih u kancelarijama u Severnoj Americi i Zapadnoj Evropi i razvojnim centrima u Rumuniji, Moldaviji, Bugarskoj, Srbiji, Makedoniji, Argentini, Urugvaju, Venecueli i Kolumbiji. U Srbiji je prisutna od 2015. godine, kada se spojila sa domaćom kompanijom PSTech (jednim od srpskih pionira na tržištu pružanja usluga softverskog razvoja), sa sedištem u Beogradu, gde radi preko 500 zaposlenih.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,