Top50 Glas publike

Endava: Tech Flow – DevOps (R)Evolucija

Endava organizuje svoju prvu Tech Flow konferenciju, 14. novembra od 18 časova u Operi & Teatru „Madlenianum“. Tema konferencije je DevOps (R)Evolucija.

PCPress.rs Image

Prva beogradska Endava Tech Flow konferencija će demistifikovati pojam DevOps-a i njegovu implementaciju u kompanijama. Takođe će govoriti o uvođenju infrastrukture kao koda, kontinualnoj integraciji i kontinualnoj isporuci koda, sa ciljem obezbeđivanja/pružanja visoko dostupnih sistema, kao i o upravljanju saobraćajem u servisno orijentisanoj arhitekturi pomoću Istio platforme.

Predavači su:

  • Eoin Woods, jedan od najistaknutijih govornika u Severnoj Americi, i Zapadnoj i Centralnoj Evropi, autor brojnih stručnih i naučnih radova iz oblasti IT industrije, kao i CTO u Endavi,
  • Edward Butler, stručnjak u oblasti Project Management-a, Business Analysis-a i Cloud Computing-a i jedan od najpoštovanijih predavača iz domena DevOps-a, Application Management-a i Security-a,
  • Laurentiu Spilka, posvećeni Development Lead, mentor i trener, i
  • Saša Veličković, Senior Software Architect, ekspert u distribuiranom računarstvu i arhitekturi sistema.

DevOps kultura je postala neophodna za efikasnu isporuku softvera, što aktivno promovišu i vodeće svetske kompanije u IT industriji. DevOps ima za cilj da pojednostavi proces isporuke softvera krajnjim korisnicima uklanjanjem svih uskih grla i silosa, obezbeđujući brze povratne informacije u svakom koraku procesa, kao što su razvoj i testiranje. Kako konkurencija nikada ne spava, cilj je isporučiti visokovalitetni proizvod u što kraćem roku, što se postiže uz pomoć automatizacije i nekih specifičnih alata, koji ceo proces čine jednostavnijim.

Tech Flow je Endavina brend konferencija koja okuplja IT profesionalce i eksperte. Ima za cillj da podstiče diskusiju, preispituje tradicionalne pristupe i predstavlja najnovije tehnološke trendove. Konferencija Endava Tech Flow je jedinstvena prilika da od svetskih stručnjaka saznate više o DevOps-u, ali i podelite svoja iskustva tokom neformalnog dela konferencije. Konferencija je besplatna, a Vaše prisustvo možete potvrditi popunjavanjem kratke forme, koja se nalazi na linku.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,