ASUS Zenbook

Enelps, Miloš Stojković, IOT-Edge Ready Data Centar | BIZIT2020

“Prednost edge-a – podaci su blizu”, izjavio je Miloš Stojković, Data Centre Project Engineer kompanije Enel PSna nedavno održanoj BIZIT konferenciji.

PCPress.rs Image

Miloš se obratio sa bine Kluba poslanika malobrojnim prisutnim posetiocima u sali kao i online publici koja je pratila preko live strima i govorio je o mini – data centrima, hardverskoj infrastrukturi koja spremno dočekuje novu IoT eru u kojoj dominiraju Edge data centri. Ukazao je na prednosti i mane posedovanja sopstvenog data centra, uređajima za nadzor, protivpožarnu zaštitu, napajanje, važnosti garancije i servisne podrške, te o kvalitetnim komponentama i kabinetima koji su dostupni kod EnelPS-a pod MDC brendom. Celo predavanje možete pogledati u video snimku ispod.

Ukoliko vam se dopada sadržaj konferencije, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom BIZIT YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo sledeće godine bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi:

One thought on “Enelps, Miloš Stojković, IOT-Edge Ready Data Centar | BIZIT2020

  • 11. February 2021. at 13:35
    Permalink

    Retko dobar trenutak da se cuje nesto inovativno, da se nauci nesto a da pritom ne moramo da ulozimo mnogo. Hvala Milosu i svim organizatorima platforme.

Comments are closed.