Top50 Glas publike

Energy transformation of Data Centers, Aleksandar Bukva, Schneider Electric | BIZIT2022

Drugi deo segmenta posvećenog IT infrastrukturi je otvorio Aleksandar Bukva, Key Account Manager Secure Power, Schneider Electric. On se bavio temom energetske efikasnosti data centara.

PCPress.rs Image

„Ove godine je pitanje energetskle efikasnosti data centara dodatno dobilo na značaju. Jedan od naših korporativnih ciljeva jeste da omogućimo svima da koriste što više mogu resursa i energije. Mi želimo da budemo vaš digitalni partner za održivost i efikasnost. Digitalna transformacija ubrzava potrebu za data centrima, baš kao i Industrija 4.0, Internet stvari, 5G mreže, autonomna vozila. Sve je više uređaja koji komuniciraju i razmenjuju podatke, a te podatke treba razmenjivati, prihvatati i obrađivati, učiniti ih korisnim. Što bismo mi u Schneider-u rekli, Life is On!“

Celokupno izlaganje Aleksandra Bukve možete pogledati na linku ispod kao i ostala predavanja i panele koji su se održali drugog dana BIZIT konferencije.

Ukoliko vam se dopada sadržaj konferencije, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom BIZIT YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo sledeće godine bili još bolji i brojniji.

Pročitajte i:  Schneider Electric poziva na veće napore u ubrzavanju energetske tranzicije i rešavanju energetske krize
Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *