Ikotek

EON je od sada sasvim poseban za svakog člana porodice

EON platformu pratimo od samog nastanka, kada nas je oduševio sasvim savremen pristup gledanju televizije i mogućnost gledanja na svim uređajima. Raduje nas da EON evoluira (iz EON-a u EON), pa sad nudi i potpuno personalizovani sadržaj za čak pet profila koje možete da kreirate u aplikaciji.

Personalizovani EON nudi pet različitih profila

Od sada svako može da otvori svoj profil i svaki put kada birate određeni sadržaj, EON uči vaše navike i na osnovu onoga što ste do sada gledali, preporučiće vam ono što je najbliže vašem interesovanju. I EON mora da uči pa će vaše navike gledanja TV prepoznavati sve bolje kako vreme protiče. Zato sve sadržaje koje volite gledajte na svom profilu, da vam se ne bi pomešale romantične komedije i sportski prenosi. Promena profila u aplikaciji je veoma jednostavna i brza, a EON će vam zauzvrat u rubrici „Propušteno za tebe“ ponuditi sadržaje koje najčešće gledate, a koje niste odgledali u proteklih sedam dana do kada je moguće gledati baš sve raspoložive TV kanale.

Slično je i sa sadržajima Video kluba koji vam se preporučuju na vašem profilu u rubrici „Naslovi za tebe“. Uskoro se očekuje i sekcija „Sada za tebe“ na kojoj će biti preporuka sadržaja koji možete da gledate u realnom vremenu na TV kanalima.

Pročitajte i:  „Kada imaš izbor, biraš SBB“ izabrana za najbolje produkovanu kampanju ove godine

Još od pamtiveka, PC Press preporučuje da na kompjuteru napravite posebne naloge ako ga koristi više članova porodice. Tako svaki član porodice može da ima svoj profil u EON-u koji je dostupan na svim uređajima, bez dodatne naplate. U podešavanjima profila možete da izaberete i da li želite da ekran vašeg uređaja bude u tamnom ili svetlom režimu (Dark ili Light mode).

Novi prostor za najmlađe u EON-u

SBB-ova platforma EON je jedina TV platforma kod nas na kojoj deca, u okviru svog EON Kids profila, imaju mogućnost da istražuju i gledaju sve što žele potpuno bezbedno, jer sadrži isključivo sadržaje primerene njihovim godinama. Nešto što će deci gledanje televizije učiniti još zabavnijim je i posebno dizajniran daljinski upravljač koji stiže tokom leta. I deca i odrasli mogu da koriste svoj EON profil na svim uređajima.

PCPress.rs Image

U Video klubu, deci su dostupni neki od najpopularnijih crtanih filmova poput Pepa praseta u okviru Hopster-a, Patrolnih šapa u katalogu Nick +, Mačak Tom i prijatelji na Minimaks-u, a uskoro stiže i Disney katalog,  kao i mnogi drugi sadržaji na dečijim TV kanalima i u okviru Video kluba.

Pročitajte i:  „Kada imaš izbor, biraš SBB“ izabrana za najbolje produkovanu kampanju ove godine

Korisnici EON-a nove funkcije dobijaju bez dodatne naplate. EON Kids neće biti dostupan u tematskim EON prepaid paketima. Svi novi korisnici koji odaberu neki od EON paketa koji u sebi sadrži usluge televizije, interneta i telefonije mogu da iskoriste promotivnu cenu paketa – prvih šest meseci po jedan dinar i dobijaju nove personalizovane funkcije EON-a.

www.sbb.rs

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,