Epic Games poklanja igru Sunless Skies: Sovereign Edition

Epic Games Store svake nedelje nudi novu besplatnu igru, a ovog puta je to Sunless Skies: Sovereign Edition. Zainteresovani mogu besplatno da je preuzmu sve do 4. jula, kada nas očekuje neki novi naslov (možda i više).

PCPress.rs Image

Sunless Skies je gotička horor igra koja se fokusira na istraživanje mračnog sveta, a priča se priča na sjajan način koji igrača uvlači u mrak. Izašla je još 2019. godine, a u pitanju je treći nastavak koji se događa u Londonu koji više nije isti grad. Igrač od prve sekunde mora da se uhvati u koštac s velikom krizom. Drugi je u lancu komande, iza kapetana koji umire. Leteću lokomotivu u kojoj se zatekao mora da usmeri na pravu stranu. Odatle sam bira put, a za to mu je potrebna mapa. Glavni zadatak mu je da ostane živ. Sunless Skies: Sovereign je kompletna i konačna verzija igre Sunless Skies.

Ljubitelji horora, ali i oni koji vole izazove, će se sigurno obradovati, a sjajne ocene obećavaju fino iskustvo. Epic garantuje zabavu, pa je igra besplatna – Sunless Skies: Sovereign Edition inače košta oko 23 evra.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Microsoft Copilot: Drug za igranje video igara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *