BIZIT 2022

Epic Games Store dobija pravi achievement sistem sledeće nedelje

Skoro tri godine po izlasku na Steam, Epic Games Store će uskoro dobiti snažniju podršku. Od sledeće nedelje korisnici će imati priliku da zarade XP tako što će dovršiti određene zadatke u odabranim igrama.

Epic Games Store dobija pravi sistem dostignuća sledeće nedelje

Za 1.000 XP u jednoj igri dobija se platinasto dostignuće

Neki od naslova koji će podržati ovu funkciju uključuju Rocket League, Hades, Pillars of Eternity i Alan Wake Remastered, i još mnoge koji stižu krajem godine. Epic-ov sistem uključuje četiri nivoa dostignuća, pri čemu svaki nivo dodeljuje različitu količinu XP-a. Na primer, otključavanjem dostignuća na bronzanom nivou, zaradićete između 5 i 45 XP, dok će vam zlatni zaraditi čak 200 XP. Ukoliko prikupite 1.000 XP u jednoj igri, zaradićete platinasto dostignuće.

Sa ažuriranjem, Epic takođe objavljuje nove stranice na kojima možete pratiti i deliti napredak koji ostvarujete u otključavanju svih ciljeva u određenoj igri. Jedna stvar koju treba napomenuti je da se ovaj novi sistem razlikuje od dostignuća programera koja je Epic implementirao pre oko godinu dana. Taj sistem će i dalje biti dostupan programerima koji ne žele da se bave novim, koji će biti predstavljen svim programerima u Epic Games Store-u u narednim mesecima.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: