PC Press Hosting 2020

Epic Games uvodi dostignuća u igrama

Početkom prošle godine, Epic Games je objavio javno plan razvoja funkcija na njihovoj platformi Epic Games Store. Sada je popularni izdavač video igara konačno počeo uvoditi jednu po jednu značajnu funkciju. Ovog puta, dostignuća u igrama.

Dostignuća kao značajan dodatak

Kompanija Epic Games je na Twitteru objavila da će određene igre u njihovoj prodavnici početi da prikazuju dostignuća. Međutim, sve ovo nam dolazi sa informacijom i podsetnikom da je u pitanju rana verzija i da korisnici mogu da očekuju izmene i prilagođavanja. Epic nije objasnio koje će igre dobiti dostignuća u neposrednoj budućnosti, ali je objašnjeno da trenutno mogu da ih zarade samo u igri ARK: Survival Evolved.

Dosta je kritika upućivano na samu prodavnicu Epic Games Store zbog nedostataka nekih osnovnih funkcija na koje su navikli na drugim platformama, poput Steama. Epic, međutim, radi svakodnevno kako bi iste ispravio, te svakodnevno obaveštava javnost o novim funkcijama. Epic je obećao da će besplatno ponuditi velike i poznate igre tokom 2020. godine, poput GTA V, a nedavno su započeli i sa velikom letnjom rasprodajom koja će trajati do 6. avgusta.

Pročitajte i:  Epic Games gubi mogućnost prijavljivanja sa Apple ID nalogom

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
PC Gde kupiti

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.