TrendMicro

Epic poklanja: Pucnjava bez dinara

Epic Games Store svake nedelje nudi novu besplatnu igru, a ovog puta dobijamo čak dva naslova – Rising Storm 2: Vietnam i Filament. Zainteresovani će moći besplatno da ih preuzmu sve do 10. novembra, kada nas očekuje neki novi naslov (možda i više).

PCPress.rs Image

Rising Storm 2: Vietnam je deo serijala koji je često proglašavan igrom godine. Izašla je još 2017, ali i dalje privlači pažnju svojim autentičnim izgledom. Igrači tvrde da se radi o najboljem simulatoru ovog tipa, a u pitanju je taktička igra u kojoj je saradnja osnovna stvar. Oni kojima se oružje ne gadi mogu da navuku virtuelnu uniformu i krenu u džunglu iz koje vrebaju brojne opasnosti.

Filament je nešto opuštenija igra, bar kad je ratovanje u pitanju. Namenjena je ljubiteljima slagalica i zagonetki, a sve je besprekorno, što s indie naslovima često nije slučaj. Priča odlično funkcioniše, zagonetke su ponekad preteške, ali prepreke mogu da donesu osveženje – lake stvari obično nisu zabavne.

Ljubitelji strategija, ali i oni koji vole zagonetke, će se sigurno obradovati, a odlične ocene obećavaju sjajno iskustvo. Epic garantuje zabavu, pa obe igre valjda zato i nudi besplatno – Rising Storm 2: Vietnam inače košta oko 25 evra, a Filament oko 17 evra.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  The Legend of Zelda nastavak stiže sledeće godine
SBB

Tagovi: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *