TrendMicro

Epson demonstrirao rad Ink Tank System štampača

Kompanija Epson demonstrirala je na na konferenciji u Beogradu mogućnosti koje nude Ink Tank System (ITS) štampači sa ugrađenim rezervoarima za mastila velikog kapaciteta.

EpsonModeli na kojima su demonstrirane prednosti Ink Tank System tehnologije su multifunkcijski kolor štampač L355, monohromatski model WorkForce M200 i šestobojni foto štampač L800. Svi ITS štampači poseduju dopunjive rezervoare i koriste mastila koja dolaze u bočicama kapaciteta 70ml (za L seriju) i 140ml (za M seriju).

Model L355 štampa, kopira, skenira i poseduje Wi-Fi konektivnost. Inicijalno pakovanje dolazi sa dodatne dve bočice crnog mastila te u startu može odštampati 12,000 crno-belih strana i 6,500 strana u boji. Troškovi štampe ovog modela iznose 2,19 eura po tabaku papira (500 listova) ili 0,0048 eura po odštampanoj strani. Ovaj štampač je dobar izbor za korisnike koji rade od kuće, kao i za manja poslovna okruženja.

Monohromatski štampač WorkForce M200 dolazi sa dodatnom bočicom crnog mastila i može odštampati 11,000 crno-belih strana, što troškove štampe svodi na svega 1,18 eura za 500 strana ili 0,0024 eura po odštampanoj strani. WorkForce M200 je takođe multfunkcijski uređaj koji štampa, poseduje podršku za mrežu i mobilno štampanje, kao i ADF funkcionalnost. Kao takav je idealan za manje kancelarije i poslovna okruženja koja nastoje da troškove štampe svedu na minimum.

Pročitajte i:  Epson-ova revolucionarna rešenja konačno pred beogradskom publikom

Foto štampač L800 po jednom punjenju može odštampati do 1,800 fotografija visokog kvaliteta, dimenzija 10×15. To znači da korisnika jedna fotografija staje 0,03 eura, te je ovaj šestobojni model idealan za fotogafe i entuzijaste koji žele da štampaju veliki broj fotografija po niskoj ceni.

“Prošle godine smo predstavili ITS seriju štampača sa integrisanim rezervoarima za mastila izuzetno velikog kapaciteta i još uvek smo jedini koji nude rešenje za visoko kvalitetnu štampu ovog tipa. Ovaj put želimo da pokažemo koliko svako od nas može uštedeti ako uzmemo u obzir da utrošak po odštampanoj strani može biti do 90% manji nego kod konkurentskih štampačai da ITS štampači troše do 95% manje energije od konkurentskih lasera. Dugoročna ušteda je veoma bitna za mala poslovna okruženja koja zahtevaju vrlo povoljan sistem za štampu, a mi nudimo ne samo to, već i prepoznatlivi Epson kvalitet i pouzdanost”, izjavio je Renato Vinćenti, marketing menadžer za razvoj u kompaniji Epson.

Za više informacija o dostupnim Epson proizvodima možete se obratiti zvaničnom distributeru Epson proizvoda u Srbiji kompaniji Ewe Comp, na: www.ewe.rs

Pročitajte i:  Nakon osamdeset godina postojanja Epson redefiniše šta znači biti društveno odgovorna kompanija

Za više informacija o Ink Tank System proizvodima ww.epson.eu/inktanksystem.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,