Top50 Glas publike

Epson: Kompletno rešenje poslovne štampe

Najnovija softverska rešenja za upravljanje dokumentima omogućavaju velike uštede, veću efikasnost i osiguravaju sigurnost poverljivih informacija.

PCPress.rs Image

Kada govorimo o poslovima upravljanja dokumentima, uključujući štampu, skeniranje i sortiranje, brend koji definitivno ispunjava najveći broj želja svake korporacije svakako je japanski Epson. Iako u velikom broju slučajeva prvo što pada na pamet mogu biti dosta niži troškovi koji se dobijaju upotrebom Epson-ovih štampača, pogotovo RIPS modela s velikim rezervama mastila, zapravo su softverska rešenja ono što daje možda čak i najveću prednost ovoj kompaniji u poređenju s konkurencijom. Za razliku od sličnih, Epson-ova rešenja omogućavaju ne samo menadžment dokumenata već i daleko viši nivo sigurnosti gde je gotovo nemoguće zagubiti važan dokument bez traga, podižući tako nivo zaštite podataka u kompanijama na jedan potpuno novi nivo.

Kancelarijski drugar

Novi modeli skenera i štampača velikog obima iz ove kompanije, kao što su WorkForce DS-870 i WorkForce Pro WF-C579RDTWF, ne samo da nude odlične performanse i nisku ukupnu cenu eksploatacije već su takođe podržani u Epson-ovom Document Capture Pro softverskom rešenju koje mnogostruko povećava vrednost pomenutih modela u svakom kancelarijskom okruženju. Poslovi kao što su skeniranje velikog broja stranica, kreiranje PDF-ova koji se mogu pretraživati, automatsko sortiranje po tipu dokumenta, slanje dokumenata na lokacije koje se nalaze u lokalu ili cloud-u, kreiranje zasebnih programa za poslove skeniranja koji se ponavljaju, mogu uštedeti neprocenjivo vreme organizacijama koje imaju potrebu za efikasnim rešenjem.

Pročitajte i:  Epson prestaje da proizvodi laserske štampače

PCPress.rs Image

Epson WorkForce DS-870 je savršen primer integracije robusnog hardvera i prilagodljivog softvera, omogućavajući korisnicima da iskoriste prednosti kao što su ADF (automatsko uvlačenje dokumenata) za 100 stranica, brzinu jednostranog skeniranja od 65 strana u minuti i dvostranog skeniranja od 130 strana u minuti i kontinuirano skeniranje s režimom automatskog uvlačenja zahvaljujući kome mogu završiti ogromne količine zadataka brzo i efikasno. Uz displej na samom uređaju korisnici mogu lako da listaju unapred definisane zadatke i dopreme dokumenta na pravo mesto sa samo nekoliko pritisaka na dugme. Naravno, tu su i TWAIN, WIA i ISIS upravljački programi za integraciju s drugim sistemima za upravljanje dokumentima.

PCPress.rs Image

Za zahtevne korisnike

U slučaju da je štampa velikog obima podjednako bitna, a zauzimanje što manje prostora je nešto što se ceni, već pomenuta Epson WorkForce Pro WF-C579RDTWF serija štampača predstavlja odličan izbor. Ova serija podrazumeva štampu bez prekida do 50.000 crno-belih stranica i 20.000 stranica u boji, bez potrebe za dopunom mastila, zahvaljujući inovativnom RIPS sistemu gde se velike količine mastila drže u posebno kreiranim paketima, umanjujući tako drastično količinu otpada u odnosu na klasične tonere, kartridže i slične starije sisteme. Pored manje otpada zahvaljujući velikom kapacitetu, manje vremena se troši i na intervencije, a samim tim je ceo sistem pouzdaniji.

Pročitajte i:  DTF: Sa filma na tkaninu

PCPress.rs Image

Softver je srce DMS sistema

Epson Print Admin, softversko rešenje koje prati WorkForce štampače, takođe je još jedna velika prednost za sve poslovne korisnike. Zahvaljujući ovom softverskom rešenju, kompanije mogu omogućiti sigurnu štampu, skeniranje i kopiranje kreiranjem sigurnog okruženja korišćenjem šifri, kartica ili PIN-ova. Jedan od primera je autorizacija štampe gde zaposleni pošalje potencijalno osetljiva dokumenta na štampu, ali tek kada priđe štampaču i autorizuje se karticom, štampač zapravo pokreće proces štampe. U ovom slučaju se sistematski osigurava da dokumenta ne dođu u pogrešne ruke i precizno se beleži svako korišćenje uređaja od strane zaposlenih. Drugi popularni primer je da štampač automatski zna za svakog zaposlenog gde treba da pošalje skenirani dokument kako ne bi završio na pogrešnom mestu, ujedno štedeći vreme i smanjujući šansu za potencijalne komplikacije. Pored navedenih prednosti, postoji i još mnogo drugih, uključujući i detaljno izveštavanje.

PCPress.rs Image

Kompletan menadžment dokumenata, uz brzu štampu i skeniranje nikad nije bio dostupniji svakoj kancelariji, a Epson-ovi najnoviji modeli dokazuju da takva rešenja ne moraju biti niti komplikovana, niti skupa, što dodatno opravdava investiciju. Na kraju ne treba zaboraviti ni uticaj na životnu sredinu, možda često poslednju stavku na mnogim listama, ali definitivno jednu od najbitnijih u poslednje vreme.

Pročitajte i:  Epson: Klimatske promene primarno pitanje i pored sukoba i ekonomskih problema

Korisna adresa: Epson.rs

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , ,