Epson predstavio nove projektore

Kompanija Epson predstavila je seriju novih 3LCD laserskih projektora koji su dizajnirani za školske ustanove, izložbene prostore i sale za sastanke. Modeli EB-L615U, EB-L610U, EB-L610W, EB-L510U i EB-L400U su dizajnirani da zamene postojeće projektore koji koriste lampe u situacijama koje zahtevaju između 4.500 i 6.000 lumena svetline. Projektori omogućavaju i razne opcija za povezivanje, uključujući HDMI i HDBaseT, kao i mirroring ekrana, a lens shift mogućnost olakšava kako nove instalacije, tako i zamene postojećih projektora sa lampama. Serija ovih modela će biti dostupna od juna 2018.

PCPress.rs Image

Pored ovih modela Epson je predstavio i prvi 4K 3LCD projektor sa 12.000 lumena EB-L12000Q i svoj prvi model u sektoru kompaktnih WUXGA instalacionih projektora sa 20.000 lumena, EB-L20000U. Ovi dva nova 3LCD laserska projektora za instalacije su dizajnirani da prošire Epsonovu liniju u AV rental sektoru visokog kvaliteta, i mogu se koristiti na događajima, festivalima, u velikim salama, šoping centrima, kao i za korporativne i edukativne potrebe. Oba modela takođe podržavaju HDR i kompatibilna su sa Epsonovim postojećim 4K objektivima koje koriste Epsonovi projektori iz serije EB-L1000, tako da 4K instalacija ne zahteva dodatni trošak zamene objektiva. Ugrađena kamera omogućava dijagnostiku i podešavanje na daljinu, a kako bi se podesio veći broj instalacija i iskoristile tehnike kao što je blendovanje ivica i mapiranje projekcije može se koristiti u paru sa Epsonovim Professional Projector alatom. Ova dva modela će biti dostupni sledeće zime.

Pročitajte i:  Epson rešenja za upravljanje dokumentima

PCPress.rs Image

Uz pomoć fleksibilne laserske tehnologije svi novi laserski projektori se mogu instalirati i projektovati iz svakog ugla. Zahvaljujući njihovom zatvorenom dizajnu i trajnom neorganskom fosfornom točku, svi novi modeli projektora nude “instaliraj i zaboravi” pouzdanost, uz Epsonovu garanciju od pet godina i 20.000 radnih sati, i bez potrebe za zamenom lampe, tako da mogu biti instalirani i na mestima do kojih je pristup otežan.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , , ,