BIZIT 2022

Epson prikazao prednosti 3LCD projektora

Kompanija Epson održala je u četvrtak, 4. decembra, konferenciju za novinare na kojoj je predstavila prednosti svog projektora 3LCD.

O

Prilikom poređenja Epsonovog 3LCD projektora sa konkurentskim DLP modelima baziranim iz Epsona su pokazali zašto je važno obratiti pažnju na jačinu svetlosti u boji, ili CLO (engl. Color Light Output). CLO predstavlja novi standard za merenje jačine svetlosti u boji, koji je razvijen i objavljen od strane međunarodne organizacije Society for Information Displays (SID).

Dok proizvođači DLP projektora u specifikaciji navode samo jačinu bele svetlosti (WLO – White Light Output), Epson dodaje CLO karakteristiku koja daje jasniju sliku o tome šta korisnici mogu očekivati od ukupne svetline boja i kvaliteta slike.

“Danas je reprodukcija slika u boji u osnovi poslovnih okruženja i industrije zabave. Sposobnost projektora da održi isti nivo jačine bele svetlosti i svetlosti u boji može biti od ključne važnosti. Epsonova 3LCD tehnologija u potpunosti ispunjava novi standard merenja, dajući isti nivo jačine bele svetlosti i svetlosti u boji. Proizvođači DLP projektora obično navode samo jačinu bele svetlosti (WLO) kao ukupnu jačinu svetlosti projektora, koja je potpuno različita i viša u odnosu na jačinu svetlosti u boji“, rekao je Renato Vinćenti, marketing menadžer za razvoj u kompaniji Epson Italia.

Pročitajte i:  Epson osvojio EISA nagradu za najbolji projektor

Za više informacija o rezultatima testova drugih brendova, kao i za informacije zbog čega neke tehnologije kod digitalnih projektora mogu biti bolje od drugih kada je u pitanju jačina svetlosti u boji posetite www.epson.eu/CLO.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,