Epson u Beogradu pokazao nove bežične štampače velikog formata

Kompanija Epson je na Grafima sajmu u Beogradu prikazala četiri nova uređaja iz T-serije štampača velikog formata. Radi se o modelima SureColor SC-T3100 i SC-T5100 koji stižu sa svim karakteristikama T serije u elegantnom, kompaktnom dizajnu, kao i o modelima SC-T3400 i SC-T5400, tehničkim štampačima profesionalnih performansi.

PCPress.rs Image

Bez obzira da li se radi o štampanju plakata, linijskih crteža ili reklamne signalizacije, SureColor T3100 i SureColor T5100 nude rešenje za profesionalce širokog spektra delatnosti, uključujući arhitekturu, inženjering, CAD, GIS, obrazovanje, kao i korporativnim ili kućnim korisnicima. Oba modela (24-inčni SC-T3100 i 36-inčni SC-T5100) dostupni su u desktop ili stojećoj konfiguraciji, a karakterišu ih čist i kompaktan dizajn, zajedno sa pouzdanim performansama štampe specifičnim za Epsonova tehnička rešenja.

PCPress.rs Image

Jedinstvena funkcionalnost automatskog prebacivanja omogućuje štampačima da sami zamenjuju između papira velikog formata i A4 / A3 veličina papira, bez potrebe da korisnik bilo šta radi, što predstavlja idealno rešenje za male kompanije koje imaju višenamenske zahteve za štampanjem u ograničenom radnom prostoru. Osim toga, zahvaljujući integrisanom bežičnom i Wi-Fi Direct povezivanju, korisnici mogu lako da štampaju i sa tableta ili pametnih telefona, ili da koriste novi 4.3-inčni LCD ekran u boji sa jednostavnim i intuitivnim menijem i navigacijom.

Pročitajte i:  Epson predstavlja najnoviju evoluciju linearnog inkdžet štampanja bez zagrevanja

PCPress.rs Image

Epsonovu ponudu u T-seriji uređaja na idealan način upotpunjuju takođe prikazani 24-inčni SureColor SC-T3400 kao i 36-inčni SureColor SC-T5400, usmereni ka poslovnim korisnicima koji cene preciznost i pouzdanost, uz impresivni ukupni trošak vlasništva. Ako ste inženjer ili arhitekta, ili radite sa topografskim planovima, menadžmentom gradskih planova ili teritorijalnim studijama, neophodno vam je precizno, tačno, pouzdano i detaljno štampanje. Ova dva modela dizajnirana su upravo da odgovore na potrebe onih profesionalaca čija je reputacija izgrađena na preciznim štamparskim otiscima, svaki put, bez izuzetka.

PCPress.rs Image

Nove štampače beogradskoj publici je predstavio gospodin Dankan Ferguson, direktor za profesionalnu štampu i robotiku, koji je na Epsonovom štandu na Grafima sajmu osim novih uređaja T-serije, pokazao i pregršt drugih rešenja koja kompanija nudi u oblasti profesionalne štampe poput sublimacijskih štampača, DTG printera za direktnu štampu na tekstilu, kao i foto štampača.

PCPress.rs Image
PCPress.rs Image

Facebook komentari: