Ericsson i dalje LTE lider

Gartner, agencija za istraživanja i analitiku, svrstala je kompaniju Ericsson među lidere u LTE industriji. Prema Magic Quadrant metodologiji, Ericsson je četvrtu godinu za redom na prvom mestu kada je reč o LTE infrastrukturi.
Ericsson zadrzao lidersku poziciju na polju LTE infrastrukture_2

Tomas Noren, potpredsednik kompanije Ericsson, izjavio je: „Za nas je od velikog značaja potvrda Gartnera o LTE liderstvu, koju smo dobili četvrtu godinu za redom. Ona potvrđuje i ostala nezavisna istraživanja, prema kojim Ericsson obezbeđuje najviši kvalitet mreža u industriji. Takođe, mi smo jedini proizvođač koji operatorima nudi Antenna Integrated Radio sisteme, koji se odlikuju brzom implementacijom, širom pokrivenosti signalom i višim brzinama. Naš cilj je da Ericsson i dalje bude lider u ovom sektoru, kao i na polju VoLTE (Voice over LTE) i LTE Broadcast-a“.

Kompanija Ericsson, prisutna je na svim velikim razvijenim tržištima, gde od TOP 10 globalnih LTE mreža, Ericsson pokreće njih devet. Otvoreni standardi, koje je kompanija postavila proteklih godina, imali su značajan uticaj na razvoj LTE-a. Ericsson u svom posedu ima više od 25 odsto LTE patenata što predstavlja najviši broj istih koje drži jedna kompanija u ovoj industriji.
Izvor: Ericsson

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Gartner predviđa: IT potrošnja u 2022. godini dostići će 4.5 biliona dolara
SBB

Tagovi: , ,