ASUS ROG Flow

Ericsson rešenja smanjuju stopu kriminala

Svaki put kada pozvone brojevi hitne pomoći i policije u gradu Sao Jose dos Campos, u Sao Paolu u Brazilu, svi su spremni da reaguju i obave traženi zadatak. Bez obzira da li je u pitanju požar, saobraćajna nesreća, kriminalno delo ili prirodna katastrofa, svako će dobiti brzu pomoć, a životi će biti spašeni.

Ericsson

Kako bi bili u mogućnosti da odgovore na sve pozive i obave sve vrste složenih situacija, brazilski grad Sao Jose dos Campos implementirao je Ericssonov sistem za reagovanje u vanrednim situacijama. Osim postavke sistema reagovanja u vanrednim situacijama, partnerstvom kompanije Ericsson i grada Sao Jose dos Camposa obuhvaćeno je pružanje usluga logistike i upravljanja platformom u integrisanom operativnom Centru, instalacija umreženog video rešenje, postavljanje više od 160 kilometara optičkog kabla i sistemska integracija softvera.

Od 2012. kada je grad počeo da ulaže u Smart City projekat, broj slučajeva koje rešava integrisani operativni Centar povećan je za 15.5 odsto, što je doprinelo efikasnijoj i pravovremenoj zaštiti ljudi i javnih ustanova. Nakon otvaranja integrisanog operativnog Centra, stopa samoubistva u gradu je značajno smanjena. U 2014. godini ovaj Centar je učestvovao u rešavanju 1542, a prethodne godine u 1335 različitih vanrednih situacija.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Ericsson tehnologija u pozitivnim promenama sveta
BIZIT Seminar

Tagovi: