ASUS Zenbook

eSIM: Budućnost je stigla, Ivana Ivković, Telekom Srbija | BIZIT2020

“Do kraja 2023. na tržištu će biti preko 5.000 telefona sa eSIM opcijom”, izjavila je Ivana Ivković, Šef službe za razvoj usluga za mala i srednja preduzeća, Telekom Srbija na nedavno održanoj BIZIT konferenciji.

PCPress.rs Image

Ivana se obratila putem video linka malobrojnim prisutnim posetiocima u sali kao i online publici koja je pratila preko live strima. Kako bi tim efikasno komunicirao, neophodno je unaprediti potencijal za komunikaciju maksimalno, a u tom smislu jedna veoma vredna i efikasna alatka upravo je stigla na srpsko tržište – eSIM. Ivana je govorila o prednostima virtuelne SIM kartice i načinima njene implementacije u poslovne svrhe. Ova tehnologija tek će biti hit u nastupajućim godinama kada bude u još većoj meri podržana ne samo od telefona, već i od pametnih satova, nosive elektronike i brojnih drugih uređaja. “Jako bitnu komponentu donose eSIM uređaji dok sama eSIM tehnologija donosi nove poslovne prilike. IoT industrija je veliki potencijal za eSIM“, rekla je Ivana ovom prilikom. Celo predavanje možete pogledati u video snimku ispod.

Pročitajte i:  Borba sa 5G mitovima

Ukoliko vam se dopada sadržaj konferencije, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom BIZIT YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo sledeće godine bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,