ESTIEM generalna skupština

ESTIEM, Lokalna grupa Novi Sad sa Fakulteta tahničkih nauka, po prvi put u Novom Sadu organizuje Generalnu skupštinu ESTIEM-a od 7. do 13. novembra 2016. godine.

estiemSama Konferencija će se održati u Studiu M (Radio Televizija Vojvodine), dok će ostatak aktivnosti biti održan na Fakultetu tehničkih nauka.

Konferencija sastoji se iz dva dela:

Generalna skupština na kojoj se prikazuje dosadašnji rad svih projekata,  komiteta i inicijativa, kao i rad upravnog odbora što u suštini čini celu  organizaciju. Raspravlja se o bitnim pitanjima vezanim za funkcionisanje i budući rad na novim projektima koji su vezani za organizaciju. Tokom održavanja generalne skupštine predstavnici kompanija, partneri kao i upravni odbor i lideri vrše redovne prezentacije za sve prisutne kako bi na adekvatan način prikazali svoj dosadašnji rad. Članove konferencije čine: upravni odbor, lideri, delegati, eksterni participanti koje čine studenti drugih studentskih organizacija koji su u saradnji sa ESTIEM-om, vođe treninga, alumniji i partneri organizacije. Pored toga, proteklih 25 godina se na svakoj jesenjoj generalnoj skupštini birao glavni centralni upravni odbor koji predvodi celu organizaciju.

Tokom konferencije se održava ESTIEM sajam sa ciljem da se delegati, studenti, koji su i sami učesnici informišu o različitim radnim grupama i treninzima kojima mogu pristupiti za vreme konferencije. Svi projekti, komiteti i inicijative sa svojim posterima, stikerima i drugim promotivnim materijalom promovišu se i stoje na raspolaganju svima koji žele da saznaju nešto više, a do tada nisu znali.

Radne grupe i treninzi, gde studenti prisustvuju na radionicama koje sami biraju u  skladu sa svojim interesovanjima i učestvuju u samom razvoju ESTIEM-a, se organizuju u cilju unapređenja ESTIEM mreže i unapređenja ličnih veština i znanja. Takođe, treninzi služe i za sticanje znanja i iskustva u svojim studijskim programima.

Članovi lokalne grupe su zaduženi za celokupnu organizaciju događaja, uključujući sve timove koji su neophodni kako bi se sam događaj organizovao, kao i samog vođu projekta koji će sa vođama svakog pojedinačnog tima da rukovodi ovim događajem.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: