ePlaneta

Eunet: Četiri meseca besplatnog ADSL interneta

prolece Svi koji u aprilu mesecu 2011. postanu EUnetADSL korisnici moći će da krstare internetom potpuno besplatno 4 meseca. Moguće je izabrati ADSL brzinu koja vama najviše odgovara od 4 do 16 Mb/s.
Pored brzog pristupa Internetu svaki EUnetADSL korisnik dobija do 20 minuta besplatnog telefoniranja sa inostranstvom mesečno korišćenjem EUnetPhone servisa, koji je automatski aktiviran. Korišćenjem EUnetPhone servisa, telefonirajte sa poslovnim partnerima, prijateljima i rodbinom u inostranstvu i do 10 puta jeftinije u odnosu na standardno telefoniranje.
Svi EUnetADSL korisnici imaju mogućnost korišćenja IPTV-televizije nove generacije, mesec dana potpuno besplatno. IPTV televizija ima trenutno najveći izbor domaćih I stranih kanala uz mogućnost korišćenja HD usluge koja će vam pružiti vrhunsko uživanje u gledanju televizije uz kristalno čistu sliku. Takođe, dostupne su Vam napredne opcije kao što su video na zahtev, snimanje sadržaja, elektronska videoteka, roditeljska kontrola pristupa…

Važno je napomenuti tehnička podrška Eunet-a (0700 300 400 – za lokalne pozive sa fiksne mreže) stoji na raspolaganju korisnicima 24 časa dnevno tokom cele nedelje.

Izvor: Eunet

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,