EUnet: Pokrenute SMS usluge

eunetKorisnici EUnetovih usluga veoma jednostavno sa svog računara, koristeći WEB2SMS servis, mogu poslati poruku ka svim mobilnim mrežama. Dužina poruke nije limitirana tako da u jednoj poruci, ukoliko je neophodno, mogu poslati i celo pismo.

Jdnostavno korišćenjem opcije copy/paste moguće je prijateljima ili poslovnim partnerima poslati zanimljiv tekst koji žele da podele, za samo nekoliko trenutaka. Cena poruke iznos 1,9 dinara + PDV, a svim EUnetADSL korisnicima omogućeno je plaćanje upotrebe WEB2SMS servisa na kraju meseca uz ADSL račun.

Druga nova usluga pomaže u situacijama kad korisnik nije u kancelariji, a očekuje veoma bitan e-mail. Može se posvetiti drugim stvarima, a MAIL2SMS servis će ga SMS porukom obavestiti da je željeni mail stigao. SMS sadrži adresu pošiljaoca i predmet e-maila.

Sve parametre, kao što je broj na koji će SMS poruka stizati, u kom vremenskom periodu je servis aktivan, maksimalan broj poruka u toku meseca, od kog pošiljaoca želite da vam stiže obaveštenje o prispeću i prema kojoj ključnoj reči u subject-u maila, korisnik određuje sam.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  D-link EAGLE PRO AI Series Wi-Fi 6 pametni ruter

Tagovi: , , ,