EVO 2020 samo online

Epidemija Korona virusa poremetila je gotovo celu IT scenu. Od konferencija i velikih svetskih sajmova, pa sve do industrije video igara. Još uvek svi pokušavaju da pronađu optimalne načine da ne izgube celu 2020. godinu kao da se nije ni desila. Poslednji u nizu turnira u video igrama koji će se preseliti u online okruženje jeste EVO 2020.

evo 2020 online

Sav novac biće vraćen posetiocima

Godišnji turnir borilačkih igara Evolution Championship (EVO), ovog leta će se održati isključivo online putem, zbog širenja epidemije izazvane Korona virusom. Ovo je najavljeno pre par dana od strane organizatora. Događaj je trebalo da bude održan u Las Vegasu, međutim zbog velike epidemije koja je zahvatila Sjedinjene Američke Države, ovog puta biće moguće prisustvovati turniru samo online. Sve ulaznice i rezervacije hotela biće vraćene automatski svima koji su želeli da dođu.

Ovogodišnji turnir EVO trebalo je da obuhvati sledeće igre: Street Fighter 5: Champion Edition, Super Smash Bros. Ultimate, Dragon Ball Fighter 3 i hit sa Dreamcasta Marvel vs. Capcom 2. Naravno, ovo su samo najzvučnija imena igara koje su se našle na turniru. Nije poznato hoće li lineup biti isti i za online verziju ovog događaja.

Ostali glavni događaji u svetu video igara takođe su prebačeni u svoje online verzije. E3 sajam video igara je odložen, tehnološki događaji poput Facebook F8, Apple konferencije za programere, svi oni su ili prebačeni u online okruženje ili otkazani za ovu godinu.

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: