TrendMicro

Evo kako da izbrišete ili deaktivirate svoj Twitter nalog

Elon Musk je juče kupio Twitter za 44 milijarde dolara.

PCPress.rs Image

Odmorite od društvene mreže

Možda trenutno razmišljate i o tome da je pravi trenutak da se rešite svog Twitter naloga. Ne brinite – pomoći ćemo vam vodičem u nastavku.

Deaktiviranje Twittera

Društvene platforme poput Twittera idu tankom linijom između toga da budu korisne i konzumiranja celog života. Bez obzira da li smatrate da provodite previše vremena gledajući u ekran, ili jednostavno više ne osećate potrebu da delite svoj život na Twitteru – možda je vreme da se konačno malo isključite. Ako ste još uvek u nedoumici oko brisanja svog Twitter naloga zauvek, imate opciju da jednostavno deaktivirate svoj nalog, ali samo na period od 30 dana. Ako odlučite da primenite ovu meru, vaš profil, tvitovi, odgovori i favoriti, sve će biti skriveno — ali ako se ponovo prijavite, vaša aktivnost će biti vraćena. Ako odlučite da zauvek izbrišete svoj nalog, vaš profil, tvitovi, otpremanja medija, odgovori, favoriti i pratioci će nestati kao da nikada nisu bili tamo. I budite upozoreni: nemoguće je ponovo aktivirati izbrisani nalog. Takođe, velike su šanse da ako odlučite da se jednog dana ponovo registrujete na Twitter-u, možda nećete moći da imate isto korisničko ime, jer bi ga mogao uzeti drugi nalog. Za razliku od drugih društvenih platformi, vaš Twitter nalog se može deaktivirati na desktopu, Androidu ili iOS-u.

Pročitajte i:  Musk planira otpuštanje većine zaposlenih u Twitteru

Ako želite da izbrišete svoj nalog na laptopu ili računaru, sledite ove korake:

  • Prijavite se na svoj nalog na Twitter website-u.
  • Kliknite na Settings and Privacy u meniju „…“ ili „More“ ispod ikone vašeg profila.
  • U odeljku Your Account u meniju izaberite Deactivate.
  • Kliknite na Deactivate.
  • Na kraju, unesite svoju lozinku i kliknite na Deactivate account.

Bez obzira da li koristite Samsung, HTC, LG, Soni ili Google telefon, sledite ove korake da biste deaktivirali nalog na Androidu:

  • U zavisnosti od vaše verzije aplikacije Twitter, kliknite na ikonu profila ili na hamburger meni na vrhu ekrana.
  • Idite u meni Settings and Privacy i kliknite na Your Account.
  • Izaberite Deactivate your account svoj nalog.
  • Kliknite Deactivate.
  • Kada se to od vas zatraži, unesite lozinku i dodirnite Deactivate.
  • Na kraju, dodirnite Yes da biste potvrdili svoju odluku.

Ako koristite iPad, iPhone ili iPod Touch, jednostavno sledite ove korake da deaktivirate svoj nalog:

  • Na vrhu ekrana dodirnite ikonu profila.
  • Izaberite Settings and Privacy i dodirnite Your Account.
  • Dodirnite Deactivate your account.
  • Kada se to od vas zatraži, unesite svoju lozinku.
  • Dodirnite Deactivate i Yes, deactivate da biste dovršili svoju odluku.
Pročitajte i:  Elon Musk vratio Twitter nalog Donalda Trampa

Deaktivirano je! Ali da li će ovo trajno izbrisati nalog?

Bez obzira koji uređaj koristite za deaktivaciju naloga, možete ponovo da aktivirate svoj profil u roku od 30 dana tako što ćete se ponovo prijaviti. Ali ako to ne učinite, Twitter će izbrisati vaše podatke sa svoje platforme i vaš nalog će nestati zauvek.

Izvor: Thenextweb

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: