Evropska konferencija studenata tehnike u Beogradu

BEST_BELGRADE Od 14. do 22. aprila 2011, u Beogradu i Srbiji se održava 29. Evropska konferencija studenata tehnike, u organizaciji lokalne BEST grupe Beograd.

Događaj okuplja 300 studenata tehnike sa 89 univerziteta iz 30 evropskih zemalja.

Najvažniji deo događaja je Dan svečanog otvaranja koji će se održati 15. aprila u Beogradu, kome pored učesnika konferencije prisustvuju predstavnici državnih institucija, Univerziteta u Beogradu i visokog rukovodstva značajnih međunarodnih i domaćih kompanija koje sarađuju sa BEST-om. Pored govora visokih zvanica, celodnevno otvaranje obuhvata prezentacije kompanija, sajam poslova za delegate, organizatore i druge domaće studente, kao i radionice i studije slučaja na preko 10 tema iz savremene inženjerske prakse.

Pored članova BEST-a, konferenciji će moći da prisustvuju zainteresovani studenti tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta svih univerziteta u Srbiji. Oni će tokom meseca marta moći da se prijave za učešće na sajmu poslova tokom Dana svečanog otvaranja ili za prisustvo na plenarnom zasedanju u svojstvu člana koorganizatorskog tima.

Učešće u Danu svečanog otvaranja i mogućnost da budu jedan od 30 lokalnih učesnika, koji će imati jedinstvenu priliku da se lično predstave i apliciraju za neki od programa multinacionalnih kompanija koji će biti u ponudi, ići će preko prijave na adresi konferencije: www.general-assembly.eu od 28. februara do 25. marta.

O BEST-u i Evropskoj konferenciji možete se detaljnije informisati putem internet prezentacija: www.best.eu.org, www.best.rs , www.general-assembly.eu

Facebook komentari:

Tagovi: , ,