TrendMicro

Evropska premijera tri nova AOC gejming monitora na ovogodišnjem Gamescom-u

Na ovogodišnjem Gamescom-u, koji se održava od 20. do 24. avgusta u Kelnu, AOC će predstaviti svoj opsežni portfolio, uključujući nove gejming monitore serije G2. Među mnogim premijum modelima koje će AOC ove godine predstaviti na Gajmescom-u, zvezde događanja su tri potpuno nova AOC gaming monitora iz G2 serije.

PCPress.rs Image

Novi modeli će na  svom evropskom debiju biti dostupni svim posetiocima da ih vide i dožive iz prve ruke. Sva tri modela, 24 inčni 24G2U, 27 inčni 27G2U i zakrivljeni 27 inčni CQ27G2 dolaze sa stopom osvežavanja od 144 Hz, vremenom odziva od 1 ms MPRT, FHD rezolucijom (1920×1080 piksela), odnosno kod CQ27G2 modela s QHD rezolucijom (2560×1440 piksela) i AMD FreeSync tehnologijom, donoseći sa sobom neometano gejming iskustvo. Takođe, posetioci će moći da isprobaju modele kao što su AGON AG273QCG, AOC-ovog zakrivljenog QHD-a od 27 inča.

Optimizovani monitori za svaki stil igre poput 27 inčnog AGON AG273QCX monitora s VA panelom, 27 inčnog AGON AG271QX QHD monitora s FreeSync tehnologijom ili 27 inčnog FreeSync2 AGON AG272FCX6 modela garantuju akciju bez zastajkivanja slike sa stopom osvežavanja između 144 i 165 Hz, navodi se u saopštenju. Za sve vrste igara s vrlo konkurentnim hiperbrzim osvežavanjem od 240 Hz, AGON AG251FZ predstavlja najbolji izbor za ambiciozne igrače, savetuju iz AOC-a. Uz to, Adaptive-Sync tehnologija i vreme odziva od 1ms uklanjaju distorzije kako biste bili ispred konkurencije. Za one koji žele potpuno da urone u virtuelne svetove, ultraširoka zakrivljena ‘zver’ od 35”, AGON AG352UCG6, koja se ponaša kao G-Sync i WQHD, privući će svakog igrača, posebno sa delikatnim kvalitetom slike, navodi se u saopštenju.

Pročitajte i:  Gejming industrija i kriza za praznike

PCPress.rs Image

AOC i Philips će svoje proizvode izložiti na zajedničkom štandu A-080, veličine 102 metra kvadratna, a štand će biti smešten u dvorani 10.1. u kelnskom Izložbenom centru. Na štandu će se naći i poseban prostor za G2 Esports tim, gde će fanovi dobiti priliku da upoznaju i pozdrave Lothara i Orba, kao i Rainbow Six Siege ekipu. Uz to, AOC je pozvao Hertha BSC tim i nekoliko tajnih specijalnih gostiju s nemačke influenserske scene. Uz vreme za selfije i autograme, obožavaoci neće samo moći da komuniciraju sa svojim herojima, već će ih izazivati ​​i u zabavnim igrama na pozornici. Ljubitelji G2 Esports tima takođe će imati priliku da isprobaju G2 Esports brendirani monitor od 24.5 inča i stopom osvežavanja od 144 Hz, G2590PX/G2 model. Za igrače na konzolama, monitori AOC-ovog partnera Philipsa spremni su da osvoje srca posetilaca sa izuzetnim gejming iskustvom na konzoli, elegantnim dizajnom i popularnim igrama u ponudi.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , , , ,