Exit 2010 – optimalna doza zabave

exitove ruke_rukavice_narukvice__pertle Exit festival će ove godine obeležiti deseti rođendan. Rođen u Novom Sadu, u godini koja je na našim prostorima simbol bunta i revolucije, u sličnom duhu Exit opstaje i privlači sve veći broj posetilaca iz zemlje i inostranstva već punih 10 godina. Sam naziv festivala predstavlja simbol izlaska iz perioda devedesetih godina. Te godine održano je 34 velika koncerta na kojima su svirali svi najveći bendovi iz zemlje, 12 predstava, preko 120 projekcija filmova (neki su prikazani premijerno u Novom Sadu), 20 tribina, 40 velikih žurki, 11 performansa i sve to ispred 20.000 ljudi. Tokom godina, festival je neprekidno rastao, pa su naredna dva trajala po čak 9 dana! Kasnije su organizatori uvideli da je 4 dana ipak sasvim dovoljno da svi zainteresovani posetioci dobiju odgovarajuću dozu dobrog provoda. Prosečan broj posetilaca popeo se na 40 – 50 hiljada svakog dana festivala, a sve više svetski poznatih izvođača gostuje na Exit-u.

Ovogodišnji festival održaće se u periodu od 8. do 11. jula i ugostiće mnoge svetski poznate izvođače. Istinski ljubitelji pojedinih izvođača kao što su Placebo, David Guetta, Missy Elliott, Faith No More (koji u Srbiju dolazi po prvi put), Mika i drugih poznatih gostiju festivala, moći će da se takmiče za ulogu njihovih domaćina. Takmičenje će se održati na Facebook-u, a pobednik će biti onaj čija fotografija (obavezno u Converse patikama) pokupi najviše lajkova. Pre toga, potrebno je popuniti prijavni formular koji se nalazi na sajtu Converse.rs i zajedno sa fotografijom poslati na e- mail beahost@converse.rs.

Posebno iznenađenje Exit-a je i Nežni Dalibor. Reč je o grupi koja predstavlja osmo ime Exit onlajn etikete i pridružuje se bendovima Obojeni program, E-play, Repetitor, Overdrive, Jarboli, Killo Killo, kao i Marku Nastiću, koji su svoje albume već objavili za besplatno preuzimanje.

Kao i svake godine, cena ulaznica nije za svakog ista. Srednjoškolci imaju posebne popuste, postoje i nova prodajna mesta, a novina je i to da ove godine ulaznice nećete morati da nosite po džepovima ili novčanicima, zato što će one biti u formi narukvice.

Ukoliko i pored zagarantovanog dobrog provoda ovog jula ne planirate da posetite Petrovaradinsku tvrđavu, Exit ima alternativu. U saradnji sa kompanijom Telekom Srbija, Exit je pokrenuo i svoj kanal na IPTV-u, što znači da će svi korisnici ove usluge od sada moći besplatno da gledaju koncerte sa najvećih festivalskih bina. Naravno da to ne može biti odgovarajuća zamena, ali za svaki slučaj zabeležite da se Exit IPTV kanal se nalazi u sekciji VoD (Video on Demand), pod nazivom „Exit festival”.

Korisni linkovi:

Line-up

Kako postati domaćin gostima Exita

Uslovi i načini kupovine ulaznica

Nežni Dalibor – download albuma

Exit na IPTV

Novosti sa stage Blog-a

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , ,