Extreme CC: Aion online, pripreme za igrače

AION_screen_01[1] Najavljeni datumi za otvorenu betu, kreiranje lika i rani start igre Aion! Igrači su sada još korak bliže izlasku najvažnije ovogodišnje MMO igre!

U idućih mesec dana, NCsoft će igrače sa teritorija Evrope i Severne Amerike obradovati mnogim mogućnostima za uskakanje u svet Aion-a i istraživanje Atreje sa svojim Asmodijanskim ili Elioskim likovima, a sve to pre zvaničnog starta igre koji će se dogoditi 25. septembra u Evropi i 22. septembra u Severnoj Americi. Aion’s će preći iz faze zatvorenog, u fazou otvorenog beta testiranja, kroz verziju 1.5 u trajanju od 6. do 13. septembra. Nova beta verzija će u sebi sadržati mnoga poboljšanja, među kojima se izdvajaju novi tipovi likova, nove zone, instance, veštine, zadaci, kao i rezultati konstantnog rada na balansu i poboljšanju igre. Likovi će i dalje biti ograničeni na 30 iskustvenih nivoa, kako bi se više igrača odjednom fokusiralo na predviđene delove sveta.

Igrači koji su unapred naručili Aion će imati priliku i da kroz takozvani Pre-Select program već od 18. septembra kreiraju svoje likove i odrede im imena. Takođe, tu je i rani start igre, koji će za sve vlasnike preordera početi već 20. septembra. Igrači još uvek mogu da se priključe ovim prograimam jednostavnim preorderovanjem igre u lokalnim prodavnicama ili putem interneta.

Pročitajte i:  Danko Jevtović - drugi mandat u Bordu direktora ICANN-a

Aion je jedinstveno iskustvo za sve igrače, zahvaljujući tome što su svi likovi obdareni krilima koja ne služe samo za razgledanje okoline iz vazduha, nego su i vrlo važan strateški element, koji potpuno menja način borbe, istraživanja i rešavanja problema. Igrači će moći da pikiraju u srce borbe, prolete kroz hiljade jedinstvenih misija, sve vreme pokušavajući da spreče potpuno uništenje sveta koji je već bukvalno prepolovljen zahvaljujući vekovima brutalnih borbi. Igrači će moći da kreiraju najrazličitije likove do sada, zahvaljujući najfleksibilnijem sistemu kreiranja lika, a zatim ih provedu kroz jedan od najlepših svetova koje smo videli u igrama.

Za više informacija o Aion-u, posetite www.aiononline.com.

Extreme CC

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,