Extreme CC: Ncsoft-ov Aion u prodaji

Aion-screenshot03 Dugo očekivana hit MMO igra od danas u prodaji širom Evrope

Brajton, Velika Britanija – 25. septembar 2009. NCsoft®, vodeći svetski izdavač MMO igara, je danas pustio u prodaju igru Aion®, novi hit koji je u proteklih godinu dana u potpunosti osvojio Aziju, kao i beta testere širom Evrope i Amerike.

Kolekcionarsko izdanje igre, odštampano u ograničenom broju primeraka, je već rasprodato, a pored toga Aion se može pohvaliti i najvećim brojem pre-ordera od svih MMO igara koje su se pojavile ove godine. Samim tim, izlazak, Aion-a je najveći MMO launch ove godine. Pored toga, kritičari širom sveta proglašavaju ovaj naslov za jedan od onih koji će igrači prosto morati da kupe u nadolazećoj prazničnoj sezoni. Aion ove nedelje izlazi i u Severnoj Americi, Australiji, Singapuru i na Novom Zelandu.

Aion-screenshot02 U Aion-u, igrači istražuju svet prepun epskih avantura i lepota koje oduzimaju dah u ulogama pripadnika dve krilate rase. Bilo kao Elyosi ili kao Asmodiani, inače zakleti neprijatelji, igrači će otkriti zajedničkog protivnika, izopačene Balaure. Kao nikada ranije, letenje je postalo deo jedne igre. Nije u pitanju samo puki način da istražite okolinu, već i ključni element svake bitke, misije ili zadatka. Igrači će pikirati u srce bitke i proleteti kroz hiljade jedinstvenih misija, a sve to da bi spasili svet koji je bukvalno rascepljen na pola, nakon vekova brutalnih sukoba.

Aion je među najmasovnijim igrama ovog tipa na Dalekom istoku, gde se milioni igrača već godinu dana oduševljavaju sjajnom grafikom, inovativnom igrivošću i dubokom pričom. Što se tiče Evrope, uzbuđenje igrača pre izlaska je konstantno raslo, pa je ovaj naslov pre-orderovan u skoro 450.000 primeraka, što je ubedljivo najbolji rezultat za bilo koji MMO ove godine.

Extreme CC

Facebook komentari:

Tagovi: ,