BIZIT 2022

Extreme i HSM informatika predstavili novi Acrobat DC

adobeFirme Extreme i HSM informatika su organizovali sku p povodom predstavljanja novog Adobe-ovog softvera pod nazivom Acrobat DC (Document Cloud), koji je od nedavno dostupan na našem tržištu. Ovaj skup je otvorio Goran Filipović ispred firme Extreme, dok je kao predstavnik HSM informatike prisutne pozdravila Tamara Trifunović.

Nakon 21 godine od nastanka i 11 verzija kasnije, Adobe Acrobat je sada u novom ruhu, sa funkcionalnostima koje smo pre par godina mogli samo da zamislimo.

Postavši deo Document Cloud-a, Acrobat DC je korisnicima, između ostalog, doneo 20GB prostora po korisniku za skladištenje PDF dokumenata i mogućnost rada u ovom alatu sa bilo kog uređaja i bilo koje lokacije. Međutim, korišćenje online servisa nije obavezno i može se isključiti određenim podešavanjima, a postoji i odlična mogućnost integracije sa servisima Office-a 365 .

Dejan Rogan iz HSM informatike je na ovom skupu prisutnima na izdvojenim primerima pokazao i demo ovih osveženih alata za rad sa PDF datotekama i njihove bitne mogućnosti kao što su intuitivno kreiranje i uređivanje PDF dokumenata na različitim uređajima, konvertovanje PDF dokumenata i efikasna zaštita poverljivih informacija.

Pročitajte i:  Extreme: Da li je data centrima potrebna antivirus zaštita?

Ukoliko vas zanima, više informacija o ovom skupu možete naći na: http://extreme.rs/predstavljanje-adobe-acrobat-dc/.

 

Izvor: Extreme

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , ,