Extreme na Sinergiji 10

Sinergija10-SharePoint Na ovogodišnjoj, po mnogo čemu posebnoj Sinergiji, aktivno učešće je imala i firma Extreme. Cilj je bio da se posetiocima konferencije prikaže sve ono na čemu se u Extreme-u radilo u proteklih godinu dana i da se upoznaju sa novim trendovima na svetskom i domaćem IT tržištu.

Extreme se predstavio kroz predavanja, radionicu i brojne aktivnosti u expo delu koje su imale za cilj da unesu zabavu i opuste atmosferu u pauzama između predavanja.
Predavanja su ispred firme Extreme održali Vladimir Ljubibratić, Bojan Miljković i Aleksandar Dimić, a uglavnom su bila posvećena rešenjima – Microsoft Dynamics CRM i E2 CRM Hosting koji postoji već godinu dana i beleži brojne korisnike, zatim Dokumentarijum – novo Extreme rešenje za upravljanje dokumentacijom sistema menadžmenta kvalitetom, a predstavljen je i novi Microsoft SharePoint, kao platforma na kojoj se bazira ovo rešenje. Kroz predavanja su svi posetioci mogli da se upoznaju sa načinom na koji ova rešenja mogu biti primenjena u različitim industrijama, iskustvima Extreme timova koji su izvodili analize i projekte vezane za ova rešenja, ali i da saznaju nešto o iskustvima sadašnjih korisnika, kao što je firma Enel PS.

Pročitajte i:  Facebook omogućio eksportovanje slika na Google Photos

Osim poslovnih rešenja, sve vreme konferencije Extreme predstavnici su na štandu svim zainteresovanima pružali informacije iz drugih oblasti kojima se firma Extreme aktivno bavi i kojima posvećuje posebnu pažnju – licenciranja softvera, besplatne radionice, konsultacije i pomoć pri uvođenju i održavanju informacionih sistema.

Firma Extreme je prisutna na domaćem IT tržištu preko 14 godina i u ovom trenutku poseduje najkompletniju ponudu softvera u Srbiji. U svom radu neguje veliku posvećdenost potrebama krajnjeg klijenta, kao i stalnu spremnost na učenje i praćenje novih tehnologija i IT trendova, sa idejom da kroz saradnju sa klijentima i partnerima pomogne brži i lakši razvoj IT industrije u našoj zemlji.
Za više informacija posetite www.extreme.rs
Facebook komentari:

SBB

PC Press WMS
Tagovi: , , , , , ,