BIZIT Seminar

Extreme na Sinergiji 10

Sinergija10-SharePoint Na ovogodišnjoj, po mnogo čemu posebnoj Sinergiji, aktivno učešće je imala i firma Extreme. Cilj je bio da se posetiocima konferencije prikaže sve ono na čemu se u Extreme-u radilo u proteklih godinu dana i da se upoznaju sa novim trendovima na svetskom i domaćem IT tržištu.

Extreme se predstavio kroz predavanja, radionicu i brojne aktivnosti u expo delu koje su imale za cilj da unesu zabavu i opuste atmosferu u pauzama između predavanja.
Predavanja su ispred firme Extreme održali Vladimir Ljubibratić, Bojan Miljković i Aleksandar Dimić, a uglavnom su bila posvećena rešenjima – Microsoft Dynamics CRM i E2 CRM Hosting koji postoji već godinu dana i beleži brojne korisnike, zatim Dokumentarijum – novo Extreme rešenje za upravljanje dokumentacijom sistema menadžmenta kvalitetom, a predstavljen je i novi Microsoft SharePoint, kao platforma na kojoj se bazira ovo rešenje. Kroz predavanja su svi posetioci mogli da se upoznaju sa načinom na koji ova rešenja mogu biti primenjena u različitim industrijama, iskustvima Extreme timova koji su izvodili analize i projekte vezane za ova rešenja, ali i da saznaju nešto o iskustvima sadašnjih korisnika, kao što je firma Enel PS.

Pročitajte i:  Najbolje iz 2022. godine: Prenosivi računari

Osim poslovnih rešenja, sve vreme konferencije Extreme predstavnici su na štandu svim zainteresovanima pružali informacije iz drugih oblasti kojima se firma Extreme aktivno bavi i kojima posvećuje posebnu pažnju – licenciranja softvera, besplatne radionice, konsultacije i pomoć pri uvođenju i održavanju informacionih sistema.

Firma Extreme je prisutna na domaćem IT tržištu preko 14 godina i u ovom trenutku poseduje najkompletniju ponudu softvera u Srbiji. U svom radu neguje veliku posvećdenost potrebama krajnjeg klijenta, kao i stalnu spremnost na učenje i praćenje novih tehnologija i IT trendova, sa idejom da kroz saradnju sa klijentima i partnerima pomogne brži i lakši razvoj IT industrije u našoj zemlji.
Za više informacija posetite www.extreme.rs
Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , ,