Extreme: Savetnik za licenciranje

Savetnik_za_licenciranje-2 Zbog velikog interesovanja koje je izazvala nedavno održana radionica Savetnik za licenciranje- Legalizacija softvera, firma Extreme i Udruženje informatičke delatnosti Privredne komore Beograda, organizovali su još jednu radionicu na ovu temu koja je održana 17. marta, a koju je vodio Velibor Simikić, menadžer prodaje u firmi Extreme.

Skup je organizovan sa idejom da se širem skupu korisnika predstave osnove licenciranja i legalizacije softvera, jer to pitanje postaje sve aktuelnije usled pojačanih aktivnosti Posebne jedinice za kontrolu legalnosti računarskih programa i baza podataka na tržištu.

Principi licenciranja su prikazani kroz konkretne primere, a veliki deo radionice je bio posvećen i sekciji „Pitanja i odgovori“ gde su svi posetioci mogli da iznesu svoje konkretne izazove i nedoumice vezane za komplikovane sisteme licenciranja i način odabira optimalnog modela u konkretnim uslovima.

Usled velikog interesovanja koje je ova radionica izazvala, organizatori su kao mogućnost ostavili i ponovno organizovanje skupa na istu temu, ali precizan datum još nije definisan. Više o ovome možete saznati na www.extreme.rs/savetnik.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Office 365 bezbednost i ESET Cloud Office Security

Tagovi: , , , , ,