ePlaneta

Alatka za praćenje sopstvenih aktivnosti na društvenim mrežama

Facebook i Instagram su objavili alatku koja vam omogućava da nadgledate svoje aktivnosti na ovim društvenim mrežama. Dostupna je kao opcija u podešavanjima, ali može se desiti da treba više vremena dok stigne do svake države.

PCPress.rs Image

Panel „Vaša aktivnost“ (Your Activity) je sličan na Instagram-u i Facebook-u – ima grafikon za poslednjih sedam dana, sa velikim brojem koji pokazuje dnevni prosek. Ukoliko mislite da treba da smanjite vreme koje provodite na nekoj od ovih mreža, imate čak i opciju pomoću koje postavljate podsetnik, koji se oglašava kada pređete vremenski limit. Na taj način aplikacija postaje svojevrsni lični menadžer vremena provedenog na društvenim mrežama.

Ukoliko ste od onih koji otvaraju aplikaciju kad god vam stigne obaveštenje, a smatrate da je to loše, sada postoji mogućnost da izaberete da li će vam Facebook i Instagram izbacivati obaveštenja. Notifikacije možete utišati za određeni period ili direktno pristupiti podešavanjima preko Adroida i potpuno ih ugasiti. Svako obaveštenje će se pojaviti u odgovarajućem panelu kada otvorite aplikaciju.

Pročitajte i:  Instagram - novi interaktivni stikeri za Stories 

Izvor: GSMArena

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,