Facebook počeo da testira svoju opciju za upoznavanje

Na svojoj godišnjoj konferenciji F8 u maju, Facebook je otkrio da radi na servisu za upoznavanje svojih korisnika. Istraživač aplikacija Jane Manchun Wong otkrila je dokaze da je kompanija počela interno da testira funkciju među svojim zaposlenima. Facebook je potvrdio da je započeo testiranje, ali više detalja od toga nije davao.

PCPress.rs Image

Prema screenshot-ovima koje je Wong objavila na svom Twitter nalogu izgleda da Facebook ohrabruje (ali ne zahteva) od svojih američkih zaposlenih da učestvuju u testu tako što će popuniti profile lažnim podacima, koji će se pretresati pre javnog puštanja.

Screenshot-ovi otkrivaju podešavanja privatnosti kako bi ograničili ko može, a ko ne može da vidi profil dating korisnika. Korisnici mogu takođe odabrati trans i ne binarne opcije za rodni identitet i željene parove. Kao i kod svakog proizvoda u testiranju, nema garancije da će izgledati ovako ili da će imati ove mogućnosti, a Facebook nije postavio ciljni datum kada će njegova funkcija za upoznavanje biti dostupna.

Pročitajte i:  Tehnološki giganti razvijaju sopstvene čipove

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,