N Central domination

Facebook ukida “Ignore” opciju

facebook Umesto dugmeta „Ignore“ kojim se ignoriše nečiji zahtev za online prijateljstvom na Facebooku, od sada ćete to prijateljstvo moći samo odložiti dugmetom “Ne sada”.

Najveća društvena mreža na svetu, sa preko 500 miliona korisnika, često uvodi promene na korisničkom interfejsu. Iako su korisnici u poslednje vreme najviše tražili da se na Facebook-u pored dugmeta „Like“ ili „Sviđa mi se“ uvede i onaj „Dislike“ za „Ne sviđa mi se“, čelnici ove mreže odlučili suda izmenu naprave jednim drugim dugmetom- „Ignore“.

Kad ne želite da prihvatite nečiji zahtev za prijateljstvom, moraćete kliknuti “Not Now” ( „Ne sada“), i na taj način ga staviti u folder „Skriveni zahtevi“, kojem će korisnik uvek moći da pristupi. Prijatelj „na čekanju“ neće dobiti obaveštenje da je stavljen u taj folder.

Ono što čini veliku razliku od dosadašnje je to da odbijeni prijatelji više neće moći ponovo poslati zahtev za prijateljstvom i time vas, možda, nervirati. To zapravo znači blokiranje osobe. Međutim, ako iz foldera “Skriveni zahtevi” izbrišete zahtev, time ponovo dozvoljavate osobi da ga pošalje.
Nova opcija biće uvedena na Facebooku kroz nekoliko dana, piše ThenextWeb.com.

Pročitajte i:  Instagram: Promene koje niko ne voli

Izvor: B92

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , ,