Facebook uspostavlja partnerstvo sa Httpool-om

Facebook i Httpool su objavili uspostavljanje regionalnog strateškog partnerstva. Kompanija Httpool je postala zvanični Facebook reseller partner na Balkanu, uključujući Srbiju, Bugarsku, Hrvatsku i Sloveniju.

PCPress.rs Image
Robert Bednarski, Country Director, CEE, Facebook

Facebook ovo dugoročno partnerstvo vidi kao priliku da pomogne lokalnim agencijama i oglašivačima u dosezanju šire publike i uključivanju u kvalitetniju komunikaciju sa korisnicima, čime se unapređuju i potencijali lokalnih kompanija. Httpool, kao novi Facebook-ov zvanični partner za prodaju oglasnog prostora, pružaće podršku, znanje i stručnost lokalnim kompanijama i pomoći im u kreiranju uspešnih marketinških strategija za Facebook, Instagram, Facebook Messenger i Whatsapp. Cilj ove saradnje je uspostavljanje lokalne podrške za oglašivače na Balkanu koju obezbeđuje partner koji ima snažnu poziciju, iskustvo i dokazanu stručnost u regionu.

“Naš riseler program stvorili smo za region Balkana, gde Facebook nije fizički prisutan, kako bi oglašivačima u regionu postalo dostupno naše znanje i stručnost. Danas idemo korak dalje u podizanju kvaliteta poslovanja u ovom regionu,” rekao je Robert Bednarski, Country Director, CEE, Facebook.

“Ovo partnerstvo predstavlja još jedan dokaz Httpool-ove vodeće pozicije u regionu. Asistiraćemo Facebook-u u predstavljanju najnovijih oglasnih rešenja u Srbiji i regionu, a brendovima i agencijama pružaćemo neposrednu podršku uz najviši nivo stručnosti,” izjavio je Rade Tričković, regionalni direktor kompanije Httpool.

Pročitajte i:  Ovi sajtovi su imali najviše problema tokom 2021. godine
PCPress.rs Image
Rade Tričković, regionalni direktor kompanije Httpool

Partnerstvo će regionu učiniti dostupnim najbolje Facebook prakse, treninge, tehnike razvoja strategija, kao i lokalne opcije plaćanja, uz pomoć dokazano uspešnih Httpool-ovih operativnih procesa za oglašavanje. Agencije će imati dodatnu korist od timskih treninga, direktnu podršku u vezi sa regulatornim pitanjima o oglašavanju i tako dalje.

“Oglašivači u regionu koriste Facebook i Instagram da se povežu sa svojom publikom na smislen način. Zahvaljujući strateškom pratnertstvu sa Httpool-om bićemo im još korisniji, zbog pružanja specijalno koncipiranih treninga i ekspertske podrške,” – istakao je Rustam Ziganshin, Reseller Partner CEE u kompaniji Facebook.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,