Top50 Glas publike

Facebook za bogataše

Pitate se gde su i šta rade svi bogataši koji u senci svog bogatstva posmatraju ostatak civilizacije? Mi ćemo vam reći, okupili su se na novoj ekskluzivnoj društvenoj mreži –  Netropolitan.

Netropolitan_Composite_2

Ulazna karta košta trivijalnih 9.000 dolara, dok godišnja članarina tričavih 3.000. Iako su im mnogi zamerali na preniskoj članarini, ostali su joj dosledni jer je, kako kažu, sasvim dovoljno visoka da eliminiše nepoželjnu kategoriju srednjeg višeg staleža ili skorojevića.

Na ovoj platformi koju su i sami kreatori opisali kao „Online privatni klub za ljude sa više novca nego slobodnog vremena“, bogataši širom sveta se upoznaju, združuju i razvijaju konekcije koje sami odaberu.

Netropolitan_Composite_1

Mogućnosti su ogromne jer je to „igralište za odrasle“ dostupno samo ako potencijalni kandidat uspe da zadovoljni osnovne kriterijume. Ergo, morate biti u najmanju ruku milioner i stariji od dvadeset jedne godine.

Ideja koju prokalmuje osnivač i idejni tvorac, Džejms Tuši – Peters, svodi se na online umrežavanje hedonista koji su dovoljno stari da legalno komentarišu sve teme i da zrelo pristupe odnosu sa drugim povlašćenicima ovog društva.

Pročitajte i:  Donald Tramp se vraća na Facebook i Instagram

 

Autorka: Branislava Jovanović

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,