TrendMicro

Fast Laughs: I Netflix ulazi na TikTok teritoriju

Sve je više onih koji se okreću kratkim formatima, najpre zbog toga što korisnici često nemaju vremena za programe koji dugo traju. Tako i Netflix stupa na TikTok teritoriju, a sa Fast Laughs.

PCPress.rs Image

Na Netflix aplikaciju se obično ulazi kako bi se na brzinu proverili novi sadržaji, da bi se potom prešlo na TV, računar, te neki drugi uređaj sa većim ekranom. To bi moglo da se promeni zahvaljujući novoj opciji po imenu Fast Laughs, koja radi u okviru aplikacije i korisnicima nudi mogućnost da se zabave na brzinu. Prikazuje seriju kratkih, smešnih klipova, koji su preuzeti iz TV emisija, filmova, stand-up nastupa. Pomalo podseća na TikTok, a razlika je u tome što korisnici ne mogu da otpremaju sopstvene sadržaje.

Sadržajima može da se pristupi preko Fast Laughs tastera, koji se nalazi na samom dnu menija. Korisnici izabrane klipove mogu da čuvaju u okviru liste omiljenih, te da ih dele na platformama kao što su Whatsapp, Instagram, Snapchat i Twitter.

Pročitajte i:  Elon Musk zabranio rad od kuće u kompaniji Twitter

Fast Laughs je trenutno dostupan samo na iPhone uređajima, i to u određenim zemljama, a uskoro stiže i u ostale delove sveta, te na Android.

Izvor: Mashable

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , ,